Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Kleiweg 113, Rotterdam

1 of 3 Ayurvedische massages van 60 minuten bij Beautycenter Angela in Rotterdam

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze massage van een uur wordt ingezet om het lymfesysteem en de bloedsomloop te activeren zodat het immuunsysteem een oppepper krijgt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Y
Yolanda
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 21, 2020
Goede service, gezichtsbehandeling zalig, als extra nog een heerlijke handmassage met handmasker.
M
Marja
7 beoordelingen3 beoordelingen
oktober 29, 2020
Hele lieve dames, voelde mij welkom.
I
Ineke
4 beoordelingen4 beoordelingen
september 30, 2020
Super
J
jannytop reviewer helpful reviewer
12 beoordelingen8 beoordelingen
juli 24, 2020
Goede service,ik kom zeker terug

Over deze deal

  • 1 of 3 Ayurvedische massages van 60 minuten
  • In Rotterdam-Noord
  • Bij de massage wordt gebruik gemaakt van Bio-Eco zuivere oliën, die worden afgestemd op jouw lichaam

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Alle behandelingen dienen binnen de geldigheidstermijn van je groupon te worden afgenomen. Reserveren verplicht 24 uur van tevoren telefonisch op+31104221741 óf via e-mail op info@beautycenterangela.nl o.v.v. Groupon. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beautycenter Angela

Beautycenter Angela aan de Kleiweg in Rotterdam is gespecialiseerd in huidbehandelingen voor zowel dames als heren. De salon is vernoemd naar eigenaresse Angela, die een opleiding heeft gevolgd tot Medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Zij is bevoegd om samen te werken met huisartsen en dermatologen. Dit betekent dat je er terecht kan om acné-littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidproblemen op professionele wijze te laten aanpakken. En niet alleen dat, want definitief ontharen en permanente make-up laten zetten kan hier net zo goed. Eveneens kan je hier prima ontspannen met een lichaamsmassage in de speciale Ayurvedische behandelruimte. Tijd, aandacht, rust en ontspanning; dat is wat de specialisten van Beautycenter Angela hun klanten willen bieden. En dat lukt al meer dan 30 jaar heel beautiful_ in het noorden van Rotterdam.