sluit
V-Day

Beautycenter Angela

Kleiweg 113, Rotterdam

1 of 3 Ayurvedische massages van 60 minuten bij Beautycenter Angela in Rotterdam

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze massage van een uur wordt ingezet om het lymfesysteem en de bloedsomloop te activeren zodat het immuunsysteem een oppepper krijgt.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 3 Ayurvedische massages van 60 minuten
  • In Rotterdam-Noord
  • Bij de massage wordt gebruik gemaakt van Bio-Eco zuivere oliën, die worden afgestemd op jouw lichaam

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Alle behandelingen dienen binnen de geldigheidstermijn van je groupon te worden afgenomen. Reserveren verplicht 24 uur van tevoren telefonisch op+31104221741 óf via e-mail op info@beautycenterangela.nl o.v.v. Groupon. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beautycenter Angela

Beautycenter Angela aan de Kleiweg in Rotterdam is gespecialiseerd in huidbehandelingen voor zowel dames als heren. De salon is vernoemd naar eigenaresse Angela, die een opleiding heeft gevolgd tot Medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Zij is bevoegd om samen te werken met huisartsen en dermatologen. Dit betekent dat je er terecht kan om acné-littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidproblemen op professionele wijze te laten aanpakken. En niet alleen dat, want definitief ontharen en permanente make-up laten zetten kan hier net zo goed. Eveneens kan je hier prima ontspannen met een lichaamsmassage in de speciale Ayurvedische behandelruimte. Tijd, aandacht, rust en ontspanning; dat is wat de specialisten van Beautycenter Angela hun klanten willen bieden. En dat lukt al meer dan 30 jaar heel beautiful_ in het noorden van Rotterdam.