sluit
TTD Launch

Brasserie van het landgoed Westerlee

Hoofdweg 67, Westerlee

Twaalfuurtje met o.a. spiegelei, kroket, soep en jus d'orange bij Brasserie van het landgoed Westerlee in Groningen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDWED. Eindigt 22-3.
Code toepassen

In een Notendop

Smul van een Hollandse klassieker in het hoge noorden in de voormalige graanschuur, die omgetoverd is tot sfeervolle brasserie.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Twaalfuurtje bij Landgoed Westerlee word geserveerd in het Restaurant
 • De lunch bestaat uit:
  • Vers brood
  • Spiegelei
  • Kroket
  • Soep
  • Rauwkost
  • Glaasje jus d'orange

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Niet geldig op feestdagen. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31 mei 2023 op alle dagen van de week. Minimaal 2 uur van tevoren reserveren. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 3 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 3 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Brasserie van het landgoed Westerlee

Op 23 autominuten ten oosten van de stad Groningen staat het imposante Landgoed Westerlee, bestaande uit meerdere oude gebouwen. De voormalige Heerenboerderij, gebouwd in 1910, bevat nog altijd de karakteristieke balken en klassieke stijl waaronder plaats is gemaakt voor hotelkamers. Het oude koetshuis is omgetoverd tot een romantisch bruidshuis en voor een lunch of diner kan je terecht bij restaurant de Parelvisser - of in de Brasserie van het landgoed, waar je in de lounge geniet van een kop koffie. Bovendien beschikt het landgoed over een wijnkelder en worden er iedere maand proeverijen georganiseerd met telkens een landenthema.