„Geef mij maar Amsterdam, want dat is mooier dan Parijs“…Zoals dit oude bekende liedje al beschrijft: Amsterdam, het is onze mooie hoofdstad die altijd bruist, cultureel van alles te bieden heeft en waar het altijd heerlijk vertoeven is. Het bast er van de gezellige staatjes, knusse restaurantjes en leuke, hippe winkels. Een zeer verleidelijke stad als het gaat om shoppen en vertier. Maar helaas hangt er aan zo´n gezellig dagje in Amsterdam shoppen vaak ook duur prijskaartje. Al ben je nog zo goed voorbereid, je komt altijd met teveel dingen thuis want je ziet natuurlijk allemaal leuke dingen tijdens het shoppen in Amsterdam. Het is moeilijk om de velen verleidingen te weerstaan. Maar vanaf hoe je je niet meer druk te maken dat je teveel geld uitgeeft, want Groupon heeft namelijk een geweldige deal voor je: de kortingsbon voor shoppen in Amsterdam. Met deze kortingsbon voor shoppen in Amsterdam bespaar je heel veel geld bij velen winkels! Lever deze kortingsbon in bij de desbetreffende winkel en ontvang mega korting! Dat maakt het shoppen in Amsterdam een stuk voordeliger én aangenamer voor de portemonnee!

Shop till you drop met een gerust hart…want je houdt geld over in je portemonnee met de kortingsbon voor shoppen in Amsterdam!

Natuurlijk wil je tijdens het shoppen in Amsterdam ook even lekker bijkomen met een heerlijk kopje thee of koffie met gebak! Of wellicht plak je er een gezellige avond eraan vast door daarna nog gezellig uit eten te gaan. Dat kan nu allemaal want met de Groupon kortingsbon voor shoppen in Amsterdam krijg je zoveel korting en bespaar je hiermee zoveel geld dat je het daar niet om hoeft te laten! Maar shoppen in Amsterdam doe je natuurlijk niet alleen, dat doe je natuurlijk gezellig met je vrienden, vader, moeder, broer of zus! Dus waarom zou je niet allemaal zo´n kortingsbon halen om het shoppen in Amsterdam extra voordelig te maken voor iedereen?! Want tenslotte krijg je niet elke dag zo´n kans om goedkoop te shoppen. Dus sla je slag en haal snel de kortingsbon! Alvast veel (shop)plezier!

Met een kortingsbon winkelen in Amsterdam nu nog gezelliger


Voor wie het nog niet wist, Amsterdam is de grootste winkelstad met een enorme verscheidenheid aan winkels. Amsterdam kent meer dan 10.000 winkels en flink veel markten. Kortom, een ideale stad om te shoppen. Bekende winkelstraten wisselen elkaar in een rap tempo af. Liggen sommige shopping areas wat verder uit elkaar dan kun je gebruikmaken van de tram of metro, zodat je makkelijk alles kunt bereiken. Door een kortingsbon van Groupon krijg je voordeel op allerlei producten en artikelen bij één van de vele winkels die Amsterdam rijk is. Was je van plan om eens lekker te gaan winkelen in Amsterdam, houdt dan je mailbox voortaan in de gaten, want wie weet kun jij daar nu ook optimaal van profiteren.

Winkelen in Amsterdam met kortingsbonnen, overal in de stad


Amsterdam is rijk gevarieerd als het op shoppen aankomt. Zo heb je de Zeedijk met unieke Aziatische boetiekjes, op het Damrak en Rokin is een overvloed aan souvenirwinkeltjes. Je vindt allerlei trendy boetiekjes in de zogenaamde 9 straatjes, welke zijstraatjes zijn van de Amsterdamse hoofdgrachten. De P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat staan bekend om hun aanbod van zeer luxe artikelen, terwijl de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk ook heel gezellig winkelen is. Maar winkelen in Amsterdam betekent natuurlijk ook over de Kalverstraat lopen. Daarnaast heb je nog enkele hele, mooie winkelcentra en andere bijzondere winkelstraten, zoals de Utrechtsestraat, Beethovenstraat, Rozengracht, Prinsenstraat en de Herenstraat. Met de kortingsbonnen van Groupon wordt de kans op een geslaagde shopdag wel erg groot.

Read More