sluit
Gebruik code MOBILE25 en geniet van tot wel 25% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.

Reload Club

Halmaheirastraat 28, Amsterdam

Amsterdam-Oost: 1, 10 of 20 keer 2 uur entree tot het badhuis bij Reload Club - voor en door vrouwen

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code MOBILE25. Ends 4-10.
Code toepassen
Meer dan 100 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kom (meermaals) 2 uur ontspannen met enkel vrouwen om je heen in deze knusse sauna in een monumentaal pand in Amsterdam-Oost.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
MOHAMMED
5 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
februari 2, 2022
Wel goed Jammer dat het water te koud was
G
Guest
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 17, 2022
Heel leuk & heel fijn ontvangen
J
jacq
19 beoordelingen7 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 16, 2022
Was prima. Iedereen vriendelijk en de behandeling was fijn
M
Martina
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 12, 2022
Super nice and relaxing
M
Mihaela
4 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
januari 29, 2022
There was a shortage of warm water x a while ! Tub also not working, cold water, stoom cabine not working properly, not light inside and the whole environment was really cold apart the sauna room.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 1, 10 of 20 keer 2 uur entree tot het badhuis
  • Het badhuis is voor en door vrouwen
  • Monumentale locatie in Amsterdam-Oost
  • Ga voor een 10 of 20-rittenkaart voor de koude tijd van het jaar
  • De Reload Club beschikt naast een badhuis ook over een café en je kan er voor een scala aan activiteiten terecht

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Je rittenkaart is na je eerste bezoek nog 6 maanden geldig (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reloadclub.nl, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen voor vrouwen. Dinsdag en zaterdag is het badkledingdag. De andere dagen is badkleding niet toegestaan. In de saunacabine is het verplicht om op een handdoek te zitten. Deze kan je zelf meenemen of ter plaatse huren voor € 2,50. Telefoons zijn niet toegestaan in het badhuis. Deze kan je veilig achterlaten in een van de kluisjes. Houd rekening met 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers. Luid praten is niet toegestaan in het badhuis. Je kan maximaal twee groupons combineren en dus met maximaal twee personen tegelijk komen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Reload Club

Deze spa voor en door vrouwen is gevestigd in een bijgebouw van de Gerardus Majellakerk in Amsterdam-Oost. Als vrouw bevind je je hier op 'heilige grond'. Niet alleen vanwege de kerkelijke geschiedenis, maar het is het Internationaal Informatiecentrum voor de Vrouwenbeweging geweest, die het gebouwencomplex redde van de sloop. In 1926 werd het pand gebouwd als kleuterschool, waarna het in de jaren '90 verbouwd werd tot een sfeervol badhuis dat rust, sfeer en stijl ademt. Je kan hier naar eigen zeggen terecht voor 'radical selfcare' en alles draait om ont-moeten, in plaats van moeten. Het aanbod is hier dan ook volledig op afgestemd. Zo zit je bij Reload Club goed voor een massage, gezichtsbehandeling, yogales, bootcamp of ontspannen drankje in het café. Online worden zoomsessies georganiseerd (voor leden) variërend van yogalessen tot lifestyle. In het badhuis zelf blaas je stoom af in de sauna, zoek je verkoeling in het dompelbad en heb je genoeg plekjes om goed te loungen.