sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

24 Seven Life

7 locaties

10-rittenkaart bootcampen op 6 locaties in Amsterdam, Diemen, Almere en Weesp met 24 Seven Life

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat de enthousiaste coach je motiveren om tien keer 60 minuten actief te werken aan conditie, kracht en frisse energie.

Over deze deal

  • 10-rittenkaart bootcampen
  • De lessen worden gegeven op zeven verschillende locaties
  • Twee in Amsterdam, twee in Diemen en twee in Weesp
  • Werk aan conditie, kracht en frisse energie
  • Met tien groepslessen van 60 actieve minuten

Deal-Voorwaarden

Verplicht via e-mail reserveren op info@24sevenlife.nl. Wissel je groupon binnen 6 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. De rittenkaart blijft onbeperkt geldig en is te gebruiken voor alle bootcamplessen op alle locaties van 24 Seven Life. Bekijk het actuele rooster op 24sevenlife.nl/sportlessen. Alleen geldig voor nieuwe klanten. De rittenkaart is persoonsgebonden en alleen geldig voor bootcamplessen. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 8 november 2021.

Over 24 Seven Life

Oprichtsters Elise en Ilonka vonden elkaar op een foodfestival in hun gedeelde passie voor een gezonde lifestyle. Ilonka hield zich op dat moment veel bezig met gezonde voeding en sport en inspireerde Elise in het oppakken van een gezondere lifestyle. In de maanden daarna hielpen deze tips Elise om zich fitter, energieker en beter in haar vel te voelen en needless to say werd de band tussen de twee dames hierdoor alleen maar sterker. Ze besloten dit gelukkige gevoel te delen met hun omgeving, door een bedrijf te starten waarin voeding (80%), beweging (20%) en mindset (100%) centraal staan; en daar was 24 Seven Life geboren. Inmiddels geven de enthousiaste meiden sportlessen en coaching-sessies in Amsterdam, Diemen, Almere en Weesp en zijn ze hard op weg om te groeien als bedrijf en te groeien in impact. Het doel van 24 Seven Life is geen korte termijn resultaten, maar een lifestyle change die voor iedereen haalbaar en in stand te houden is.