Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

van Bruhezedal 22, Valkenswaard

Braziliaanse zoete lekkernijen afhalen: 25 brigadeiros bij Coxinha.nl in Valkenswaard, nabij Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Brigadeiros zijn nogal forse Braziliaanse chocoladebonbons, die naar verluid in de jaren ‘40 vernoemd zijn naar brigadier Eduardo Gomes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Annelies
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 23, 2021
Erg lekker goede service
L
Loes
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 21, 2021
De service was goed, ik was op de fiets en de aankoop was groter dan verwacht ze boden aan het naar mijn huis te brengen, heel vriendelijk!
L
Laura
11 beoordelingen4 beoordelingen
februari 19, 2021
Lieve mensen en maken het eten met alle liefde!

Over deze deal

  • 25 brigadeiros afhalen
  • Brigadeiros zijn forse Braziliaanse chocoladetruffels met een topping van hagelslag
  • Je vindt Coxinha.nl naast sporthal De Belleman in Dommelen, gemeente Valkenswaard

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2021 op maandag t/m vrijdag. Aankoop:1 groupon per persoon, meerdere als kado. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0621 613 840, o.v.v. Groupon. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Coxinha.nl

Bij dit vrolijke delicatessenwinkeltje in Valkenswaard loop je naar binnen voor Braziliaanse lekkernijen volgens authentiek recept. Op nog geen 20 autominuten van Eindhoven vind je Coxinha.nl, waar de Braziliaanse cultuur je in geuren en kleuren om de zintuigen vliegt. Geniet van een kopje Braziliaanse koffie terwijl je één van de zoete dessertjes probeert. Of neem een selectie van deze zoete lekkernijen in een kleurrijke kadoverpakking mee naar huis. Als kadootje doen ze het overigens ook goed, mits je er zelf vanaf kan blijven. Ook hartige hapjes bestel je bij Coxinha.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Braziliaanse - jawel - coxinha? Deze tropische variant van de Nederlandse bitterbal is het best te omschrijven als een druppelvormige frituursnack met verschillende (vis, vlees en vega) vullingen.