sluit
TTD Launch

Gammax Gaming and Esports Center

Kurhausweg 2A, Den Haag

Entree en 3 uur lang gamen bij Gammax Gaming & Esports Center in Scheveningen

Kies optie

In een Notendop

Vermaak je 3 uur lang op pc's en gaming consoles en daag je vrienden uit voor een potje Call of Duty, FIFA, Minecraft of League of Legends.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Entree en 3 uur lang gamen bij Gammax Gaming and Esports

  • Het center bevindt zich naast de Pathé bioscoop en boven de McDonald's'

  • Kom alleen of neem je vrienden mee voor een battle royale

  • Plan je momentje in game heaven uiterlijk 5 maart 2023

  • Je hebt toegang tot alle pc's, consoles, simracers en flipperkasten.

  • Hierop zijn talloze spellen beschikbaar zoals Pokémon, Tekken, Call of Duty, Battlefield 2042 en FIFA

  • Racen als een professional kan ook in de simracers; vol gas over het circuit van Zandvoort of pak de winst op het circuit van Monaco

  • Een overzicht van alle games vind je op de website van Gammax

Deal-Voorwaarden

Reserveren is niet vereist. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 5 maart 2023 op alle dagen van de week. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Gammax Gaming and Esports Center

Gammax Gaming & Esports Center in Scheveningen is een verzamelpunt voor game-liefhebbers uit de regio Den Haag. In de speelhal van 535 m² - verdeeld over twee verdiepingen - staan 65 professionele gaming pc’s, gaming consoles, simracers en flipperkasten om urenlang plezier mee te hebben. Uiteraard vind je hier bekende consoles als PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox Series S, waarop talloze spellen gespeeld kunnen worden. Racen als een professional kan ook in de simracers; vol gas over het circuit van Zandvoort of pak de winst op het circuit van Monaco. Game on!