PPD_Set van 4 Mediterrane Fruitbomen_June 2022

PPD_Set van 4 Mediterrane Fruitbomen_June 2022

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

Beeld jezelf in de Middellandse Zee en begin je eigen mini-boomgaard met deze schattige set van 4 mediterrane fruitbomen!

Deze mix bestaat uit een olijfboom, een vijgenboom, een citroenboom en een sinaasappelboom.

 • De fruitbomen hebben bij levering een hoogte van 25-40 cm, inclusief pot gemeten.
 • Je ontvangt een echte doe-het-zelf kweekset.
 • Lukt het jou om deze fruitbomen uit te laten groeien tot grote bomen?

 • De mix bestaat uit:

  • De Olea Europaea is de meest voorkomende olijfboom. De olijfboom is immens populair in Noord-Europa. Deze boom is winterhard en wintergroen en kan in onze streken vrucht dragen. Wel is het belangrijk deze boom de eerste jaren tegen vorst te beschermen totdat hij voldoende winterhard is.

  • Ficus Carica, oftewel de vijgenboom, dankt zijn populariteit aan zijn heerlijk zoete en makkelijk te bewaren fruit. In de winter verliest de vijgenboom zijn bladeren voordat hij in de lente nieuwe knoppen krijgt. Voor de Ficus Carica is het ook belangrijk om hem de eerste jaren tegen vorst te beschermen.

  • Citrus limon, of de citroenboom, produceert gemakkelijk fruit dat ook eetbaar is. Een citroenboom heeft extra sierwaarde in de tuin omdat hij tegelijk bloemen en fruit kan geven. Haal de zomer in je eigen tuin! De Citrus Limon is ook zeer geschikt als kamerplant. De citroenboom verdraagt ​​geen vorst en dient in de wintermaanden altijd vorstvrij te worden bewaard.

  • De Citrus Mitis Calamondin, beter bekend als de bittere sinaasappel, is een kruising tussen de Mandarijn en de Citrus Kumquat. Deze sinaasappelboom produceert kleine ronde sinaasappels met een diameter tot 4 cm. Deze boom kan ook gelijktijdig bloemen en vruchten dragen en is ook geschikt als kamerplant.

  • Citrus Calamondin verdraagt ​​geen vorst en dient in de wintermaanden altijd vorstvrij te worden bewaard.

 • Bij levering hebben de planten een hoogte van 25 tot 40cm (inclusief potmaat).
 • De planten worden geleverd in potten met een diameter van 9 cm.

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Houd rekening met ongeveer 14 kalenderdagen.
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om levende planten en bloemen op tijd te verzenden, kunnen warme en koude temperaturen en overmatige regen de levensvatbaarheid van de planten die we selecteren om naar u te verzenden beïnvloeden. In deze omstandigheden kan het zijn dat u enige vertraging oploopt terwijl wij ervoor zorgen dat alleen gezonde planten en bloemen naar u worden verzonden.

Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij van .
Verkopersinformatie en vragen: Je product wordt geleverd door Rootz.
Geregistreerd adres:
Kwartsweg 50
2665 NN Bleiswijk
NL.

Neem voor vragen voorafgaand aan de aankoop contact op met: service@perfectplantdeal.nl.

Voor vragen na aankoop, retourzendingen en ons retourbeleid, klik hier.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.