sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Happy Handmade Living

4 of 8 nummers Happy Handmade Living, het abonnement is voor 1 of 2 jaar

Kies optie

In een Notendop

Met Happy Handmade Living valt er vier keer per jaar een sfeervol en eigentijds magazine op de mat, vol diy-projecten en interieurtips.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Happy Handmade Living een jaar of twee jaar thuisbezorgd
  • Happy Handmade Living verschijnt 4 x per jaar dus het abonnement is voor 1 of 2 jaar

Happy Handmade Living

Happy Handmade Living is een magazine gemaakt door de redactie van LandIdee, in samenwerking met blogger Lisanne Multem. Het richt zich op creatieve mensen met een liefde voor - al dan niet zelf gemaakte - accessoires, interieur en mode. Vier keer per jaar doe je hier inspiratie op voor creatieve diy’s, recepten en haakpatronen. Ook vind je er inspirerende binnenkijkers, columns en winacties.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Levering: ga voor 4 nummers naar handmade.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-4-nummers en voor 8 nummers naar handmade.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-8-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Happy Handmade Living