sluit
TTD Launch

Historia

6 of 12 nummers Historia (het abonnement stopt automatisch)

Kies optie

In een Notendop

Historia is een magazine waarin geschiedenis tot leven gebracht wordt met verhalen over o.a. veldslagen en legendarische personen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 6 of 12 keer Historia Magazine op je deurmat
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Reis naar het verleden en lees van alles over belangrijke veldslagen, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen

Historia Magazine

Historia is een magazine dat 12 keer per jaar - dus maandelijks - verschijnt en de geschiedenis tot leven brengt. Je beleeft de belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en geniet van spannende verhalen over misdrijven en internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen. Met een abonnement kan je het magazine ook gratis online lezen.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: ga voor 6 nummers naar historia.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-6-nummers en voor 12 nummers naar historia.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-12-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Historia