sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Rang 1 ticket voor de show 'ABBA Gold' op 26 of 27 mei 2022 bij Concertgebouw Amsterdam of World Forum Theather Den Haag

ABBA Gold

Kies optie
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Trek je plateauzolen en glitterpak maar uit de kast voor een avondje meezingen waarin alle hits van ABBA voorbij zullen komen.

Over deze deal

  • Ticket voor ABBA Gold
  • Voor Rang 1
  • Datum en locatie:
    • Donderdag 26 mei 2022 in het World Forum in Den Haag om 20.00 uur
    • Vrijdag 27 mei 2022 in het Concertgebouw in Amsterdam om 20.15 uur

Deze show is een eerbetoon aan de legendarische popgroep ABBA. Sinds zij in 1974 het Eurovisie Songfestival wonnen met de hit ‘Waterloo’, zijn ze niet meer weg te denken in de popmuziek. Tientallen hits volgden en deze komen allemaal lngs in deze tribute show. De vocalisten en live band willen jou een onvergetelijke avond bezorgen en nemen je mee langs Mamma Mia, Fernando, Super Trooper, Dancing Queen en nog veel meer iconische nummers. De show duurt ruim twee uur en is leuk voor zowel jong als oud. Het muzikale eerbetoon wordt versterkt door het decor met licht, geluid en feestelijke kostuums.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor ABBA Gold, afhankelijk van je aankoop op donderdag 26 mei 2022 bij het World Forum in Den Haag of vrijdag 27 mei 2022 bij het Concertgebouw Amsterdam.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Tickets: wissel online je groupon in voor je toegangsticket. Via www.eventim.nl/tickets/amsterdam voor Amsterdam en via www.eventim.nl/tickets/denhaag voor Den Haag. Je toegangsticket ontvang je direct na inwisselen.
Bijkomende kosten: op de boekingspagina wordt € 1 extra in rekening gebracht.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum of worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon en ticket bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ABBA Gold