Geen nieuwe meldingen

1 of 2 ademende gelkussens voor ondersteuning en pijnverlichting

Ademend gelkussen

€ 38
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit gelkussen met honingraatontwerp is bedoeld om steun te geven en rugpijn te verlichten.

Product-details

Hol centrumontwerp:

Het unieke honingraatontwerp laat lucht circuleren en blijft koel aanvoelen. De open ruimtes voorkomen de verspreiding van bacteriën en verminderd de druk op de geslachtsorganen en billen. Goed voor aambeien, prostatitis, postpartum maternale klachten en andere rug- en bekkenbodemaandoeningen.

Geen pijn:

Bedoeld om te helpen bij het verlichten en behandelen van lage rugpijn, gevoelloosheid, ischias en decubitus. Bevorder een gezonde zithouding en verminder de druk op het stuitbeen, het staartbeen en heupbeenderen tijdens het zitten of rijden.

Heupondersteuning:

Het gebogen zitkussen voldoet aan de vorm van de dij, verlicht druk en pijn in de heup en bevordert de juiste uitlijning en houding van de wervelkolom. Het voorkomt ook gevoelloosheid in de benen.

Comfortabele materialen:

Geheugengel is: flexibel, ademend, temperatuurvast, antimijt en is een perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid.

  • Afmetingen: 43,7 x 34 x 4,5 cm
  • Gewicht: 1 kg

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.