sluit
Local HP

Afslankstudio Marianne

Rijksstraatweg 168, Hardegarijp

Afslankbehandeling + extra's naar keuze bij Afslankstudio Marianne in Hardegarijp, nabij Leeuwarden

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 29-1.
Code toepassen

In een Notendop

Je krijgt een vacuümmassage + led-lichtbehandeling naar keuze met een gerichte behandeling voor buik en heupen of voor buik, billen en dijen

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 3 keer een afslankbehandeling naar keuze
  • De behandeling bestaat sowieso uit een VM-400 vacuümmassage en een sessie in de Alpha Led Cocoon
  • En is naar keuze aan te vullen met een Vacunaut-behandeling of een Vacuslim-behandeling

VM-400 vacuümmassage (20 min.)

Tijdens deze cupping-massage wordt hoge druk afgewisseld met lage druk om de huid te trainen zuurstof en energierijk bloed in het weefsel te pompen. Wat er vervolgens voor kan zorgen dat de huid op natuurlijke wijze steviger en strakker wordt en gifstoffen afvoert.

Alpha Led Cocoon (30 min.)

Je neemt plaats in de Cocoon en laat het led-licht haar werk doen. Deze ontspannen behandeling heeft als doel de stofwisseling te stimuleren voor een huidverbeterende en afslankende werking.

Vacunaut (35 min.)

Voor deze behandeling kom je zelf in beweging. De Vacunaut wordt bevestigd op de buik en heupen. Terwijl jij onder begeleiding van een personal trainer een milde work-out op de loopband doet, zorgt de Vacunaut voor een afwisselende druk om de bloedsomloop extra te stimuleren.

Vacuslim (35 min.)

Je neemt plaats in de Vacuslim voor plaatselijke vetverbranding bij buik, billen en dijen. Met een combinatie van vibratie en vacuümtherapie zet de Vacuslim je lichaam aan het werk om bindweefsel te herstellen voor een strakkere huid.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op maandag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en donderdag van 14.00 tot 21.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0615 103 415, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Afslankstudio Marianne

Bij Afslankstudio Marianne zijn er verschillende manieren om samen met een specialist aan je figuur te werken. Met behulp van de vacuslim, slim-up of lipolaser bijvoorbeeld. Vet verliezen door vet bevriezen met cryolipolyse is ook een optie en je kan in de studio van Marianne ook sporten om deze afslankbehandelingen extra kracht bij te zetten. De studio is onderdeel van de Beautyboerderij in Hardegarijp, op 11 autominuten van Leeuwarden en met ruime parkeergelegenheid voor de deur. En terwijl je hier aan een strakker en fitter lijf werkt, kan je je ook klaarmaken voor de zomer met een spray-tan, zonnebank-sessie, IPL en permanente make-up.