sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Afslankstudio Marianne

Rijksstraatweg 168, Hardegarijp

Vet verliezen met I-Lipo laserbehandelingen bij Afslankstudio Marianne nabij Leeuwarden

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MASSAGE25. Eindigt 9-2.
Code toepassen

In een Notendop

De I-Lipo Laser pakt vetcellen gericht aan in een lichaamszone naar keuze, zodat je centimeters kan verliezen waar jij het wenst.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

In vorm blijven kan lastig zijn als je geen gepersonaliseerde titanium mal hebt om in te slapen. Ga terug naar je oude figuur met afslankende behandelingen bij Afslankstudio Marianne.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x I-Lipo laserbehandeling (waarde € 50)
  • € 74,99 voor 3x I-Lipo laserbehandeling (waarde € 150)
  • € 134,99 voor 6x I-Lipo laserbehandeling (waarde € 300)

De eerste keer dat je langs gaat, begin je met een intakegesprek voor je aan je behandeling begint. De Lipo Laser is gericht op figuurcorrectie en pakt probleemgebieden aan die je zelf mag kiezen. Mogelijke gebieden zijn ‘love handles’, buik, rug, dijen, heupen, billen, bovenarmen of bovenbenen. De behandeling is gericht op vetcellen laten imploderen door de warmte van 6 diodelasers en om ze op een natuurlijke manier door het lichaam te laten afvoeren. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en donderdag van 14.00-21.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0615 103 415, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 2 behandelingen per week. Je mag 2 uur voor en na de behandeling niet eten. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. In geval van lymfe-, nier- of leverproblemen eerst overleggen met je arts of je deze behandeling mag ondergaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Afslankstudio Marianne

Bij Afslankstudio Marianne zijn er verschillende manieren om samen met een specialist aan je figuur te werken. Met behulp van de vacuslim, slim-up of lipolaser bijvoorbeeld. Vet verliezen door vet bevriezen met cryolipolyse is ook een optie en je kan in de studio van Marianne ook sporten om deze afslankbehandelingen extra kracht bij te zetten. De studio is onderdeel van de Beautyboerderij in Hardegarijp, op 11 autominuten van Leeuwarden en met ruime parkeergelegenheid voor de deur. En terwijl je hier aan een strakker en fitter lijf werkt, kan je je ook klaarmaken voor de zomer met een spray-tan, zonnebank-sessie, IPL en permanente make-up.