Quesadilla, burrito, taco, nacho, churro… trakteer je amigo’s, want die Mexicaanse gerechten bekken net zo lekker als ze smaken.
Begin jouw reis door het eetlandschap van Ethiopië bijv. met sambussa, gevolgd door een stofpot van pikant rundvlees en eindig met baklava.
Geniet van een authentieke, Friese lunch met voornamelijk streekproducten in een modern en gezellig café in de binnenstad van Leeuwarden.
Borrel in stijl met biologische wijnen, speciale bieren en ambachtelijk bereide hapjes.
Geniet van de omgeving, elkaar en de soep bij deze unieke Leeuwardse hotspot.
Met keuze uit maar liefst 9 voorgerechten, 11 hoofdgerechten en 8 desserts bepaal je zelf hoe het culinaire feestje begint en en eindigt.
Proost met nieuwe ontdekkingen of welbekende toppers onder het genot van een scala aan warme en koude hapjes.
Pak je rust en maak je klaar voor de tweede helft van de dag met een warm lunchgerecht óf een soep van de dag en een broodje.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.
Proef gedurende twee uur 12 verschillende wijnen en likeuren inclusief een fles wijn cadeau voor de gastheer/gastvrouw.
Nestel je in je stoel om niet alleen van een bourgondisch diner te genieten, maar ook van een betoverende zonsondergang in de haven.
Smul van verse producten en gerechten in deze authentieke Groningse herberg.
Pannenkoeken kunnen altijd, dus kies je favoriete toppings of probeer iets ‘out-of-the-box’.
In het leven is het belangrijk om in balans te blijven, dus als je actief bezig geweest bent, mag je jezelf belonen met een smakelijke lunch
Geniet van een kopje koffie, ontrafel het Geheim van De Bosbergtoren en sluit af met een luxe borrelplank.
De Groningse hemelpoorten worden geopend voor jou en je gezelschap om te genieten van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht van de chef.
De chef legt zijn liefde voor de Turks-Marrokkaans georiënteerde keuken bloot, aan jou om daar met een diner van 10 hapjes van te genieten.
Drink thee zoveel je op kan, proef een soepje en geniet van diverse bites.
Laat je verrassen met specialiteiten uit de Frans-Mediterrane keuken, terwijl je uitkijkt over het uitgestrekte Paterswoldsemeer.
Geniet van drie verschillende soepjes en maak je maaltijd compleet met kleine broodjes en als nagerecht een frozen yoghurt.
Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.
Thuis genieten van een proeverij - met 12 unieke wijnen - zonder naar een kasteel hoeven te gaan, gemak dient de mens.
Organiseer samen met je vrienden, familie of collega’s een bubbelproeverij bij jou thuis en ontdek jouw favoriete mousserende wijnsmaak.
Geniet op een prachtige locatie van een uitgebreid assortiment wijnen, een sfeervolle tuin en kunst in alle vormen en maten.
Tijdens één middag leer je met een toegankelijke wijncursus bij De Kasteelhoeve alles over wijn en proef je 12 verschillende soorten.
Proeverij van circa 1,5 uur met je collega’s of medewerkers, bij je bedrijf zelf of op een nader te bepalen locatie.
In het historische pand van dit imposante Landgoed geniet je in de moderne brasserie van onbeperkt thee/koffie en een tafel vol lekkers.
Met deze lunch van de chef geniet je van een uitsmijter, een broodje kroket en een broodje vis, incl. een glas jus d’orange en koffie.
Laat je verrassen door een onalledaags menu - samengesteld door de chef met de smaken van het Groninger land - op een onalledaagse locatie.