sluit
V-Day

Gold Clinics

Van Persijnstraat 19, Amersfoort

After lipo-massage met ultrasound van 60 min. bij Gold Clinics in Amersfoort

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 3-2.
Code toepassen

In een Notendop

Nadat je liposuctie hebt ondergaan, is het belangrijk om je lichaam nazorg te verlenen, om te voorkomen dat je blijvende verhardingen houdt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 24, 2022
Fijne salon en hartelijke ontvangst door de dames
J
Jacqueline
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 5, 2021
Nette ontvangst prettige behandel

Over deze deal

  • 1 of 10 After lipo-massages van 60 minuten
  • Deze massages vormen de nazorg bij een ingreep als liposuctie of een BBL (Brazilian Butt Lift)
  • Bij deze massage wordt je lymfesysteem opnieuw geactiveerd en kan het overtollige vocht gemakkelijker afgevoerd worden
  • Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound (trillingen), wat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaliseert
  • Ook word je behandeld met radiofrequentie, voor het strakker maken van de huid
  • Kies je voor meerdere behandelingen, dan wordt geadviseerd in deze periode dagelijks 3 liter water te drinken
  • De behandelaar zal je advies geven over hoeveel massages er nodig zullen zijn voor optimaal resultaat
  • Gemiddeld kan je hierbij rekenen op zo’n 12 tot 20 sessies

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op https://afspraaksysteem.skinadminlogin.nl/fflFpIvA2pI/appointment/stap1/. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Gold Clinics

Achter de stadsring in Amersfoort vind je Gold Clinics, een plek waar je heen gaat voor laser-, anti-ageing-, medische-, afslank- en huidbehandelingen. Dat zijn er nogal wat, dat heb je goed gezien. Van je lippen opvullen tot een behandeling om haaruitval tegen te gaan, en van tatoeages verwijderen tot een anti-transpiratiebehandeling. Voor het gehele aanbod kan je het beste even op de website kijken want alleen al van de ellenlange opsomming krijg je er waarschijnlijk een rimpel bij. Die dan weer moet worden weggehaald. En zo blijf je bezig. Ondanks het grote aanbod blijft de kwaliteit gewaarborgd dankzij frequente klanttevredenheidsonderzoeken en controles. Wat je daarom ook voor behandeling kiest, de professionaliteit staat vast.