sluit
TTD Launch

B-RED

Veerplein 31, Zwijndrecht

All You Can Eat Spareribs en schnitzels, incl. frietjes en salade voor 1-6 personen bij B-RED in Zwijndrecht

Kies optie

In een Notendop

Zoveel spareribs en schnitzels als je op kan, in Zwijndrecht kan het; what's in a name?

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • All You Can Eat Spareribs en schnitzels, incl. frietjes en salade voor 1-6 personen
  • Het concept:
    • Zoveel Spareribs en Schnitzels als je op kan
    • Geserveerd met frietjes en salade
    • Je hebt 120 minuten de tijd om je helemaal te laten gaan

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op b-red.nl/#reserveren. Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag. Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Over B-RED

B-RED zit gevestigd aan een gezellig en druk plein met meerdere horecazaken, op steenworp afstand van de Oude Maas. B-RED staat voor Bar, Restaurant, Entertainment & Drinks. Kloek en beproefd concept dus. Zo lekker als B-RED bekt, zo lekker bekt ook een kaasfondue of all you can eat Spareribs& Schnitzels. Ook fijn: shared dining vlees of vis of een High wine, beer of gin. Ook organiseren ze een Ladies Night en een Pub Quiz. Hard gaan? Er is ook een Shot night.