Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

Derkinderenstraat 120A, Amsterdam

Braziliaanse keratine-behandeling bij AMS Ladies Beauty in Amsterdam-West, Overtoomse Veld

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken door een lichaamseigen stof toe te voegen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Gitatop reviewer
6 beoordelingen5 beoordelingen
juni 17, 2021
Zeer tevreden. Voelde me erg mooi na de behandeling:)
M
Miloutop reviewer
6 beoordelingen6 beoordelingen
mei 28, 2021
Prima service en zeer gastvrij. Kreeg persoonlijke aandacht en er werd gratis een haarmasker aangeboden. Ben zeer tevreden over hele behandeling.
S
Shaimaahelpful reviewer
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 24, 2021
Heel mooi gedaan en was blij mee maar lees goed de voorwaarden want je betaalt de original bedrag voor de deal dus dat prijs met 50% bestaat niet op het eind heb ik gewoon 30 euro extra betaald omdat het was exclusief verven terwijl bij de deal staat gewoon wassen ,knippen, verven föhnen Dus dames mooie kapsalon en leuke dame is wel mooi gemaakt op het eind professioneel vond ik ook maar reken op andere prijs .... Over deze deal idooy
replied
View Comment +

Over deze deal

  • Braziliaanse keratine-behandeling
  • Keratine is een lichaamseigen stof
  • En werkt bevorderend voor de gezondheid van je haar
  • Doel is de natuurlijke haarstructuur te behouden
  • En het gladder, zachter, glanzender en pluisvrij te maken

Keratine-behandeling

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.

Deal-Voorwaarden

Reserveer minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 337 7570 of 0684 448 342. Voor haar langer dan 60 cm geldt een toeslag van € 5 per cm. Deze toeslag betaal je ter plaatse. Neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over AMS Ladies Beauty

AMS Ladies Beauty in het Overtoomse Veld in Amsterdam is wat je noemt een all round salon. Je kan hier onder één dak terecht voor je haar, nagels, ongewenste haar en gezicht. In de kappersstoel kunnen zowel mannen als vrouwen zich een nieuwe coupe aan laten meten of hun lokken laten verven of highlighten voor een frisse uitstraling. Je kan de huid in je gezicht laten stralen met een vitale gezichtsbehandeling, je nagels laten glinsteren met een gekleurd (gel)lakje en je lichaam laten ontharen met wax-strips. Bij AMS Ladies Beauty staat jouw persoonlijkheid centraal. De beauty-specialisten adviseren je hier op basis van jouw wensen.