Geen nieuwe meldingen

Derkinderenstraat 120A, Amsterdam

Kappersbehandeling naar keuze bij AMS Ladies Beauty in Amsterdam-West, Overtoomse Veld

Kies optie

In een Notendop

Blaas jouw lokken weer nieuw leven in met een verse coupe, frisse high- of lowlights of ga voor een geheel nieuw kleurtje.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Gita
5 beoordelingen4 beoordelingen
juni 17, 2021
Zeer tevreden. Voelde me erg mooi na de behandeling:)
M
Miloutop reviewer
6 beoordelingen6 beoordelingen
mei 28, 2021
Prima service en zeer gastvrij. Kreeg persoonlijke aandacht en er werd gratis een haarmasker aangeboden. Ben zeer tevreden over hele behandeling.
S
Shaimaahelpful reviewer
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 24, 2021
Heel mooi gedaan en was blij mee maar lees goed de voorwaarden want je betaalt de original bedrag voor de deal dus dat prijs met 50% bestaat niet op het eind heb ik gewoon 30 euro extra betaald omdat het was exclusief verven terwijl bij de deal staat gewoon wassen ,knippen, verven föhnen Dus dames mooie kapsalon en leuke dame is wel mooi gemaakt op het eind professioneel vond ik ook maar reken op andere prijs .... Over deze deal idooy
replied
View Comment +

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • In Overtoomse Veld in Amsterdam-West

  • Ga voor een frisse coupe met wassen, knippen en droogföhnen
  • Of vul de behandeling aan met een half hoofd high- of lowlights (8 folies inbegrepen)
  • Of laat je hele nieuwe coupe van een nieuw kleurtje voorzien

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Neem je afgedrukte groupon mee. Voor verven en high-/lowlights geldt: bij haar langer dan 25 cm of dikker dan gemiddeld (check dit bij twijfel vooraf bij de salon) betaal je een toeslag van €10 per cm. Voor high-/lowlights zitten 8 folies inbegrepen bij deze deal. Per 5 extra folies betaal je steeds een meerprijs van €15. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over AMS Ladies Beauty

AMS Ladies Beauty in het Overtoomse Veld in Amsterdam is wat je noemt een all round salon. Je kan hier onder één dak terecht voor je haar, nagels, ongewenste haar en gezicht. In de kappersstoel kunnen zowel mannen als vrouwen zich een nieuwe coupe aan laten meten of hun lokken laten verven of highlighten voor een frisse uitstraling. Je kan de huid in je gezicht laten stralen met een vitale gezichtsbehandeling, je nagels laten glinsteren met een gekleurd (gel)lakje en je lichaam laten ontharen met wax-strips. Bij AMS Ladies Beauty staat jouw persoonlijkheid centraal. De beauty-specialisten adviseren je hier op basis van jouw wensen.