Geen nieuwe meldingen

Amsterdam Boat Experience

Prinsengracht 263-267, Amsterdam

Rondvaart van 60 minuten door de Amsterdamse grachten met Amsterdam Boat Experience

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer de hoofdstad, de grachten en de bezienswaardigheden vanaf het water kennen tijdens deze tocht van een uur.

Wat je krijgt

Net als tijdens het oogsten van druiven en bananen gaan voor een boottocht over het water ook de trossen los. De tijd is rijp voor een rondvaart met Amsterdam Boat Experience.

Kies uit 5 opties

  • € 5,99 voor een rondvaart van 60 min. voor 1 kind (t/m 10 jaar) (waarde € 10)

  • € 9,99 voor een rondvaart van 60 min. voor 1 persoon (waarde € 16)
  • € 19,99 voor een rondvaart van 60 min. voor 2 personen (waarde € 32)
  • € 38,99 voor een rondvaart van 60 min. voor 4 personen (waarde € 64)
  • € 57,99 voor een rondvaart van 60 min. voor 6 personen (waarde € 96)

In een ontspannen rondvaart van een uur leer je Amsterdam en haar pittoreske binnenstad op een nieuwe manier kennen: vanaf het water op een luxe sloep. De schipper en hostess vertellen je van alles over de stad en de monumenten waar je aan voorbij glijdt waaronder de Hermitage, de Magere Brug en theater Carré. De boten vertrekken ieder half uur vanaf het Anne Frank Huis, dus je hoeft nooit lang te wachten. Als het weer niet mee zit vaar je met overkapping en naar wens met warme fleecedekentjes.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren via https://amsterdamboatexperience.com/rondvaart, met vermelding van je groupon-codes.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Opstappen ter hoogte van het Anne Frank Huis (Prinsengracht 263-267, Amsterdam). Personen die overmatig alcohol hebben gedronken kunnen op de boot worden geweigerd, i.v.m. veiligheidsoverwegingen. Niet geldig voor feestjes en partijen. De volledige tour is Engelstalig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amsterdam Boat Experience

Huur een sloep of boot bij deze maatschappij, of laat je op je wenken bedienen tijdens een tocht die van alle gemakken te voorzien is: van bittergarnituur en drankjes tot aan champagne en een luxe bbq. Meer zin om gewoon op te stappen wanneer je wil? Amsterdam Boat Experience en hun enthousiaste schippers en hostesses laten je de historische binnenstad op een ontspannen manier ontdekken. De luxe boten zijn voorzien van overdekking, sfeervolle verlichting, verwarmde kussens en fleecedekens tijdens de koudere dagen en in de zomer geniet je van de zon op je bol en de wind in je haar in de buitenlucht.

Amsterdam Boat Experience

Sightseeing of tour, Boottocht