The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon

Tot 45% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


In The Amsterdam Dungeon kom je in levensechte shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf jagen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


  • Ticket voor The Amsterdam Dungeon
  • Data: t/m 31 januari 2019
  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
  • Locatie: The Amsterdam Dungeon, Rokin 78, 1012 KW, Amsterdam

De tour duurt ongeveer 80 minuten waarbij je 12 shows aanschouwt. Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van ‘schrikt’ is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten.

Kies uit twee opties voor The Amsterdam Dungeon

  • € 11 voor een entreeticket voor 1 kind - 5 t/m 15 jaar (waarde € 20)
  • € 14 voor een entreeticket voor 1 volwassene - 16 jaar en ouder (waarde € 24)

The Amsterdam Dungeon

Gruwelaars die stalen zenuwen én een goed gevoel voor humor hebben vinden de perfecte ‘hang’-plek bij Amsterdam Dungeon. Je leert op angstaanjagende wijze de meer dan 500 jaar oude gruwelijke geschiedenis kennen van onze hoofdstad. Een geschiedenis vol schrikbarende verhalen die 10 acteurs op huiveringwekkende wijze tot leven (en af en toe tot lijk) brengen.

Met andere ketters maak je op filmwaardige sets 12 shows mee waarin de horror van het oude Amsterdam tot leven komt, zowel in geur en zicht. Je kan echter niemand vertrouwen en je bent zelf onderdeel van het verhaal dus bereid je voor om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de rechter - die duidelijk een steekje los heeft - en te huiveren als de beul je laatste adem wil claimen…

Nieuw bij Amsterdam Dungeon zijn De Galgenvelden. Hang hier niet te lang rond want voor je het weet word je gevangen genomen en ligt je lot in de handen van het simpele volk. Al kan dit best een getouwtrek worden…

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend voor The Amsterdam Dungeon t/m 31 januari 2019 in Amsterdam.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Amsterdam Dungeon


The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van 10 professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met zielenverkopers, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 9 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.

The Amsterdam Dungeon

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.