Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

The Amsterdam Dungeon

Resterende tijd beperkt!
Tot 45% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


  • Ticket voor The Amsterdam Dungeon
  • Data: t/m 31 december 2018
  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
  • Locatie: The Amsterdam Dungeon, Rokin 78, 1012 KW, Amsterdam

De tour duurt ongeveer 80 minuten waarbij je 12 shows aanschouwt. Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van ‘schrikt’ is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten.

Kies uit twee opties voor The Amsterdam Dungeon

  • € 11 voor een entreeticket voor 1 kind - 5 t/m 15 jaar (waarde € 20)
  • € 14 voor een entreeticket voor 1 volwassene - 16 jaar en ouder (waarde € 24)

The Amsterdam Dungeon

Samen met maximaal 29 andere ketters betreed je ‘de kerker’ en breng je een bezoekje aan De Martelkamer. Zorg dat je alle hoop niet laat varen in de wachtkamer van De Beul. En neem een drankje van het huis in de Magische Musico.

Treed in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC in de Hel op Batavia. Beland in het anatomische theater van Dokter Deyman, waar je kennismaakt met het lichaam van Zwarte Jan, voor zijn dood een beruchte crimineel, brrrrrrr. Bereid je ook voor op de Spaanse Inquisitie, waar je terecht staat voor krankzinnige misdaden en ervaar de sfeer ten tijde van de klopjacht op heksen bij de Heksenjacht.

Find your way out in het Labyrint. Of kijk toe tijdens een angstaanjagende Heksenverbranding. Stuit op verbluffende effecten tijdens de Moord op de Zeedijk, waarbij je het duistere geheim van zus Helena ontdekt. En ontsnap uit het “Forest of the Dead”, het galgenveld van Amsterdam waar ter dood veroordeelden rondhangen…

Even tot jezelf komen na al die griezelige taferelen doe je met een ijzingwekkend drankje in de Dungeon Tavern. Maar blijf altijd op je hoede…

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend voor The Amsterdam Dungeon t/m 31 december 2018 in Amsterdam.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Amsterdam Dungeon


The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van 10 professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met beulen, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 7 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.

The Amsterdam Dungeon

Kinderactiviteiten, Pretpark
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.