sluit
Gebruik code REDWED en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Apple Music

Drie maanden gratis Apple Music − individueel of gezinsabonnement

Kies optie

In een Notendop

Nieuwe abonnees ontvangen 3 maanden gratis toegang tot 90 miljoen nummers op Apple Music. Het abonnement kan op elk moment worden opgezegd.

Over deze deal

Drie maanden gratis Apple Music voor nieuwe abonnees – gezinsabonnement of individueel abonnement

Nieuwe abonnees ontvangen een proefabonnement van één maand, plus twee extra maanden (of drie maanden gratis). Als je al eens een Apple Music-abonnement had, maar op dit moment niet bent geabonneerd, krijg je twee maanden gratis.

Je kan kiezen voor een individueel abonnement of gezinsabonnement. Met het gezinsabonnement ben je het voordeligst uit: je kan vijf mensen toevoegen (een totaal van zes accounts) en iedereen krijgt een eigen account.

Deal-Voorwaarden

De aanbieding verloopt 30 dagen na aankoop. Het betaalde bedrag verloopt nooit. Alleen voor nieuwe abonnees. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Maximaal één per persoon. Alleen geldig voor de gekochte optie. Alleen online. Registreer creditcard bij de verkoper om te verzilveren. Na de promotieperiode wordt het abonnement automatisch vernieuwd voor € 9,99 per maand voor individuele abonnementen en € 14,99 voor gezinsabonnementen, tenzij het wordt opgezegd bij de verkoper. Zie de gebruikersvoorwaarden van de verkoper. Verkoper is geheel verantwoordelijk voor de zorg en kwaliteit van de aangeboden goederen en services. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Apple Music

Probeer Apple Music en luister naar meer dan 90 miljoen nummers, zonder reclame. Als je geen mobiele data wilt gebruiken, kan je alle nummers, albums en afspeellijsten van Apple Music downloaden om ze waar dan ook offline af te spelen.