Geen nieuwe meldingen

Dagentree voor de sauna bij Aqua-4-Life in Heerhugowaard

Tot 53% korting.
Kies optie
NieuwBoek nu een tijd of later

In een Notendop

Ervaar ontspanning wanneer je jezelf trakteert op een binnen- en buitensauna, infraroodsauna, stoomcabine, zwembad, voetenbad en dompelbad.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor sauna-entree voor 1 persoon (waarde € 20)
  • € 18,99 voor sauna-entree voor 2 personen (waarde € 40)

Je hebt de gehele dag toegang tot het saunacomplex. Dus geef je lichaam een gezonde boost door bijvoorbeeld te beginnen met een bezoekje aan de infraroodsauna, verkoeling te zoeken in het zwembad, je lichaam weer aan het zweten te brengen in de stoomcabine en weer voor het nodige contrast te zorgen door jezelf te laten zakken in het ijskoude dompelbad. Tussen de sauna-momenten door kan bijkomen in een van de rustruimtes. En om je ervaring compleet te maken pak je één van de opgietingen mee, een saunaritueel waarbij een mengsel van water en geurende etherische oliën op de warme saunakachel wordt gegoten.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Elke donderdag is het badkleding-mag-dag (niet verplicht). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aqua-4-Life

Aqua-4-Life is gunstig gelegen, op drie minuten loopafstand van NS-station Heerhugowaard. Het saunacomplex heeft een Indisch tintje en biedt een binnen- en buitensauna, een knusse infraroodsauna, een stoomcabine, een zwembad, whirlpool, voetenbaden en een dompelbad. Na een saunaronde kan je relaxen in een van de twee rustruimtes of buiten op het dakterras, een drankje drinken aan de grote bar of een hapje eten in het gezellige restaurant of de binnentuin. Tevens is het mogelijk een ontspannende massage te reserveren of te genieten van de zonnebank. Daarnaast heeft Aqua-4-Life op een locatie in de buurt - aan de Berckheidelaan 6 - een zwemschool.

Aqua-4-Life

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.