Geen nieuwe meldingen

6, 9, of 12 nummers Archeologie Magazine, je abonnement stopt automatisch

Tot 64% korting.
Kies optie

In een Notendop

Krijg de prehistorie tot het recente verleden bij je thuisbezorgd in kek magazineformaat, en je abonnement stopt gewoon vanzelf.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor 6 nummers Archeologie Magazine (waarde € 41,70)
  • € 24,99 voor 9 nummers Archeologie Magazine (waarde € 62,55)
  • € 34,99 voor 12 nummers Archeologie Magazine (waarde € 83,40)

Verwelkom 6, 9 of 12 keer een schat aan geschiedenis op je deurmat in een magazine dat eens in de 2 maanden verschijnt. Je abonnement stopt automatisch.

Leverdata 2019:

Bestel vóór **Eerste nummer **
18 feb. 1 maart
8 april 19 april
10 juni 21 juni
12 aug. 23 aug.
14 okt. 25 okt.
9 dec. 20 dec.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Zie dealtekst voor bestel- en leverdata. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland, inclusief verzendkosten. Originele prijs op basis van adviesprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke 2 maanden verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Archeologie Magazine

Met Archeologie Magazine ontdek je het verleden en wordt de geschiedenis tot leven gebracht. Het fraai vormgegeven tijdschrift neemt je mee naar de beschavingen, bouwwerken en mensen uit de prehistorie, de klassieke oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance en het recentere verleden. Daarnaast nemen ze de laatste archeologische ontdekkingen en opgravingen onder de loep en willen ze je inspireren om historische steden en gebieden te bezoeken. Archeologie Magazine verschijnt 6 keer per jaar.