Geen nieuwe meldingen

top-rated-deal-icon Best beoordeelde deal

Best beoordeelde deal

Dit is een best beoordeelde deal vanwege de gemiddelde beoordeling van 4.2 sterren of hoger.
Armband verguld met 18 karaats witgoud met 99 transparante kristallen

Armband verguld met 18k witgoud

480+ gekocht
€ 161,73
Uitverkocht

In een Notendop

Deze met witgoud vergulde armband met 99 imitatie-saffieren zal een aanvulling zijn op elke chique en glamoureuze outfit.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Product-details

  • Armband verguld met 18 karaats witgoud met 99 transparante kristallen
  • Lengte armband: 18 cm
  • Druksluiting
  • Geleverd in fluwelen zakje

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.