Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1 of 2 armbanden van howlietsteen, incl. verzending

1 of 2 armbanden van howlietsteen

€ 21,11
€ 5,80
72% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Howliet, deze steen van wijsheid en rede, kan steun en troost bieden in tijden van twijfel en conflict.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Lengte armband: 18 cm
  • Diameter stenen: 6 mm
  • Aantal stenen: 32
  • Materiaal: Howliet-steen
  • Uniseks

Let op

Elke natuursteen is uniek. De vorm, kleur en maat kunnen per steen iets afwijken en daardoor afwijken van de foto op het productblad. De stenen hebben soms natuurlijke “onvolkomenheden” zoals spleten, scheuren of kleine holtes, die na het polijsten nog aanwezig zijn, vanwege hun oorspronkelijke natuurlijke vorming, of het nu gaat om erosie, natuurlijke lagen of gecombineerde mineralen. De energie van deze stenen wordt op geen enkele manier verstoord, integendeel, het wordt alleen versterkt door hun intacte en natuurlijke kant.

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen. Levering enkel tot aan de deur op de begane grond.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Garantie: 24 maanden.
Meer info: Je product wordt geleverd door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: :serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors. 26540 Mours Saint Eusèbe, France.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.