Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1, 2, 3 of 6 etherische oliën

Etherische oliën

Extra € 0,53 Korting Eindigt op 12-12
€ 6,98
€ 6,98
€ 6,45
7% korting
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:5 dagen 01:52:26

In een Notendop

Deze etherische oliën zijn handig voor een massage, huid, diffuser of om toe te voegen aan een bad.

Product-details

  • Aromatherapie is een aanvullende therapie gebaseerd op holistische principes, waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën om het mentale, fysieke, emotionele en spirituele welzijn te verbeteren
  • Oliën kunnen naast massage op verschillende manieren worden aangebracht
  • Oliën: lavendel, sinaasappel, eucalyptus, pepermunt, rozemarijn en rozenbottels

  • Inhoud: 10 ml.

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Global Fulfillment Ltd. Geregistreerd adres: 73 Francis Road, Birmingham, B16 8SP, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: info@global-fulfillment.co.uk.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.