Geen nieuwe meldingen

Sluisweg 18, Malden

Airco-onderhoudsbeurt voor 1 of 2 auto's incl. bijvullen bij Autobedrijf Bart Ebben in Malden, nabij Nijmegen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je ventilatiesysteem verzorgen, verfrissen en preventief behandelen tegen bacteriën zodat er geen vervelende geurtjes kunnen ontstaan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 74,99 voor een airco-onderhoudsbeurt voor 1 auto (waarde € 150)
  • € 149,99 voor een airco-onderhoudsbeurt voor 2 auto’s (waarde € 300)

Een goedwerkende airco is niet alleen prettig op warme dagen, om het hoofd goed koel te houden, want het heeft veel meer voordelen. Zo kan de airco voorkomen dat de ramen van binnen beslaan als het koud en vochtig is. Daarnaast slurpt het koelsysteem van je brandstof, dus het is zaak om deze tiptop in orde te hebben. Deze onderhoudsbeurt zorgt daarvoor. En buiten dat voorkomt het dat schimmels en bacteriën een kans krijgen, zo haal je niet raar je neus op wanneer je in de zomervakantie door Italië toert. Het volledige pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Legen van het systeem door te vacumeren
  • (Bij)vullen van de airco met lekdetectievloeistof
  • Reinigen

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf online op autobedrijfbartebben.nl/afspraak-maken, o.v.v. Groupon in het opmerkingenveld.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen mogelijk voor aircosystemen gevuld met R134. Neem bij twijfel contact op met Autobedrijf Bart Ebben om te controleren wat er in jouw auto zit. Mocht het interieurfilter aan vervanging toe zijn, dan wordt er een offerte voor je gemaakt en kan dit eventueel ter plekke worden vervangen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autobedrijf Bart Ebben

Je pakt 'm om 's ochtends de kids te droppen bij school, om ze weer op te halen en daarna snel door te rijden naar de supermarkt om vervolgens je achterbak vol te proppen met boodschappen. Kortom, je stalen vierwieler is je trouwe kameraad die je door weer en wind overal naartoe brengt. Vrij belangrijk dus, om met enige regelmaat te laten controleren of alles nog naar behoren werkt, zodat-ie je op een comfortabele wijze van A naar B kan blijven verplaatsen. In Malden, vlak onder Nijmegen, staan de vakkundige medewerkers van Autobedrijf Bart Ebben graag voor je klaar om onder andere oude onderdelen te repareren of te vervangen voor nieuwe. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van een koplamp, spiegel of velg voor een nieuw of tweedehands onderdeel.

Autobedrijf Bart Ebben

Autoherstel, Garage