Geen nieuwe meldingen

Tot 20 rijlessen incl. een praktijkexamen en naar keuze een theorie-examen bij Autorijschool Fluent

Kies optie

In een Notendop

Maak een vliegende start naar je rijbewijs met 10-20 lessen incl. een praktijkexamen en rij in de omgeving Rijswijk/Den Haag.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Andre
3 beoordelingen1 beoordelingen
juli 27, 2020
Goed

Over deze deal

De deal

  • € 199 voor 10 rijlessen + een praktijkexamen (waarde € 530)

In lessen van 60 minuten begeleidt Anand Kalpoe je naar je rijbewijs. De lessen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je wordt altijd opgehaald en thuisgebracht.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring à € 33,80 en autohuur tijdens het praktijkexamen à € 50. De optie met 10 rijlessen is exclusief theorie-examen. Om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen, deze kosten zijn voor eigen rekening, kijk voor de actuele tarieven op cbr.nl.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 492 266, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het praktijkexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Fluent. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 35 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Geldig voor lessen in Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wateringen, Nootdorp en Den Hoorn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool Fluent

In de omgeving Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wateringen, Nootdorp en Den Hoorn geeft Anand Kalpoe sinds 2016 autorijles met zijn Autorijschool Fluent. Je lest altijd met een vaste instructeur en het lesprogramma wordt afgestemd op je persoonlijke behoeftes. De rijschool doet er alles aan om jou zo snel mogelijk met zelfvertrouwen richting je praktijkexamen en uiteindelijk rijbewijs te begeleiden. Je wordt altijd opgehaald en weer thuisgebracht.