Beleef nieuwe avonturen in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Kies optie

In een Notendop

Met meer dan 30 topattracties en diverse shows & events beleef je in dit park sowieso een dag boordevol plezier voor jong en oud.

Over deze deal

  • Ticket voor Avonturenpark Hellendoorn
  • Data: geldig t/m 29 september 2019
  • Locatie: Luttenbergerweg 22, 7447 PB Hellendoorn

Voor jong en oud is er bij Avonturenpark Hellendoorn veel te beleven. De Tornado-achtbaan, de Rioolrat in het donker, de Sungai Kalimantan, de Wild Waterval en de Tarantula Magica, een familieattractie speciaal voor de echte snelheidsduivels. Het DrakenNest is de eerste Mega Disk’O-attractie in Nederland en wordt door de krant uit de regio De Stentor omschreven als “een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf op een hoge halfpipe van rails, met zitjes aan de buitenkant”.

De deal

  • € 18,95 voor een entreeticket geldig voor 1 persoon

Nieuw in 2019: Ook dit jaar is het attractieaanbod in Avonturenpark Hellendoorn weer verder uitgebreid. Twee nieuwe attracties zijn toegevoegd aan de ‘familie’, en wel:

Baba’s Ruimtereis in Dreumesland Pal naast het in 2018 geopende Bella’s Swingpaleis is begin dit jaar een nieuwe attractie geopend: Baba’s Ruimtereis. Deze vrije-val-toren neemt je mee de ruimte in en laat je voor even voelen hoe hard de zwaartekracht aan je kan ‘trekken’.

**Fort Knalkruit **
In het Piratengebied vind je sinds dit jaar Fort Knalruit. Een avontuurlijke attractie, niet alleen voor stoere kinderen met een zwart ooglapje of vaders met een papegaai maar voor de hele familie.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn vanaf het moment van aankoop t/m 29 september 2019. Kijk hier voor een overzicht van de openingstijden en -dagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het Avonturenpark. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Avonturenpark Hellendoorn

© Groupon

Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk familiepretpark verscholen in de bossen. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn meestal kort. Zoals het een prima pretpark betaamt, bulkt Hellendoorn van de attracties en de shows. Beleef samen spetterende waterpret in de wildwaterbanen, zet de wereld op z’n kop in een van de achtbanen, of ga samen de strijd aan tijdens een spannende lasergame. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’ - Dreumesland. Avonturenpark Hellendoorn is een onbezorgd dagje uit voor het hele gezin.