sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

SKY unlimited

Emoeweg 3, Lelystad

Lesvlucht stuntvliegen van 1,5 uur in een Pitts Special bij SKY unlimited vanaf Lelystad Airport

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BUURT25. Ends 6-10.
Code toepassen

In een Notendop

Ga de ultieme uitdaging aan met een vliegles in een Pitts Special en ervaar G-krachten met 30 minuten adembenemende stunts.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Tijdens deze (stunt)vliegles van 1,5 uur bij SKY unlimited in Lelystad leer je de basics én fijne kneepjes van het stuntvliegen. De vliegdeal bestaat uit een uitgebreide briefing waarna je de parachute vastklikt en ongeveer een half uur in de lucht vertoeft.

Het vliegtuig waarmee je de lucht in gaat bij SKY unlimited is een Pitts Special. Een wereldberoemde machine die gebruikt wordt door stuntpiloten die ‘all the way’ gaan tijdens hun trainingen en airshows. Je wordt door een ervaren instructeur meegenomen over de kop en je krijgt g-krachten tussen 0 G en 5 G te verwerken. Verder staan op het programma klassieke stunts zoals de Looping, Hammer Head en Torque Roll. Ook mag je zelf de stick ter hand nemen en een Half Cuban Eight of Immelmann uitvoeren.

Het arrangement bestaat uit:

  • Vliegtuig: Aviat Pitts Special S-2B
  • Brandstof
  • Vlucht + briefing
  • Filmbeelden ‘Interview’ en foto’s (via de Facebook-pagina van SKY unlimited)
  • Landingsgelden luchthaven
  • Gratis parkeren

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal. Reserveren: verplicht via e-mail en op basis van beschikbaarheid op stuntvlucht@skyunlimited.nl, o.v.v. Groupon. Lees en vul vooraf de "verklaring van afstand" in die je van SKY unlimited ontvangt na je reservering. Wanneer je aan die voorwaarden voldoet, kan je deelnemen. Wanneer je aankomt op de locatie en je blijkt niet te voldoen aan de eisen, dan vervalt je Groupon. Een zorgvuldige voorbereiding is dus belangrijk bij deze activiteit. Minimale lengte 1,56 meter en maximale lengte 1,91 meter. Gewicht: maximaal 90 kg. Mocht de vlucht niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt. Vliegen kan van 10.00 uur tot zonsondergang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over SKY unlimited

SKY unlimited is een gecertificeerde vliegschool waarbij je zelf in een écht stuntvliegtuig kan vliegen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs ervaar je hoe het is om acrobatische manoeuvres in de lucht uit te voeren: loops, rolls en spins, je zal er je hand niet voor omdraaien... maar wel het vliegtuig. Je vliegt vanaf vliegveld Lelystad Airport en je kan er gratis parkeren.