Geen nieuwe meldingen

Ballorig

22 locaties

Ballorig: entreeticket voor het speelparadijs bij één van de 22 vestigingen

Tot 41% korting.
10.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Spring, klim, klauter, kruip en speel een dag in één van de 22 vestigingen door heel Nederland.

Wat je krijgt

Net als spaghetti is een indoor speelparadijs een favoriet van veel kinderen, krijgen ze er energie van en is het helemaal feest als de ballen tegen het plafond vliegen. Voorkom overkoken en rol je kids naar Ballorig.

De deal

  • € 4,99 voor een entreeticket voor 1 kind (waarde € 8,50)

Ga op avontuur bij een van de deelnemende locaties van dit indoor speelparadijs. De inrichting is overal net wat anders maar denk bijvoorbeeld aan springen op trampolines, rennen in de ballenbak, klauteren in een klimtoestel en genieten van een verkoelend briesje terwijl je de glijbaan afglijdt. De hapjes en drankjes zijn weliswaar niet inclusief, maar als begeleider/ouder mag je wel zonder betaling naar binnen om een klein oogje in het zeil te houden terwijl je ondertussen geniet van je welverdiende rust - of juist meedoet, wat jij wil natuurlijk.


Openingstijden per vestiging:

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 september 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je afgedrukte groupon bij aankomst.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig bij Ballorig-locaties: Amsterdam Arena, Alphen aan den Rijn, Arnhem, Assen, Den Bosch, Drachten , Den Helder, Enschede, Emmen, Groningen, Hattem, Heerenveen, Hoorn, Houten, Nieuw Bergen, Nijverdal, Stadskanaal, Tilburg, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Veenendaal. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Geldig voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ballorig

Bij Ballorig hebben ze begrepen wat spelen is. Al sinds 1996 kan je hier klimmen, klauteren, glijden en springen in de grote overdekte speeltuinen. Een prettig uitje voor als het weer eens tegen zit, het vakantie is, je een kinderfeestje organiseert of de tablet leeg is dus. Het speelparadijs is geschikt voor kinderen van 1 t/m 12 jaar en ouders en begeleiders mogen gratis mee naar binnen. De inrichting van iedere locatie is natuurlijk anders, maar verwacht in ieder geval glijbanen, klimtoestellen en trampolines. Goed om te weten is dat de allerkleinsten zich kunnen vermaken in het speciale peutergedeelte en dat er gratis WiFi aanwezig is.

Ballorig

Kinderactiviteiten, Museum en attractie, Plezier of vrije tijd