Kies bijvoorbeeld voor Thaise kippensoep; zachte viskoekjes met zoetzure saus; rundvlees in groene curry; en mango met slagroom toe.
Kies voor een smakelijk begin van je dag, met een tosti holy guacamole, tomaat en kaas, een groen sapje en verse gemberthee bijvoorbeeld.
Je high tea bestaat o.a. uit huisgemaakte Engelse scones, een grote hoeveelheid sandwiches, en uiteraard sloten thee.
Proef van een traditioneel gerecht met Franse twist waarover al eeuwen wordt zongen: O, O’Taco, topgerecht, achter de treinen.
Geurige rijst, papadam, kip tandoori, lam, naanbrood en verschillende Indiase sauzen passeren de revue, elk gerecht zo pittig als jij wil.
L’amour toujours tijdens dit 4-gangenmenu bestaande uit een warm voorgerecht, soep, hoofdgerecht en feestelijk dessert.
Onder leiding van een professionele sommelier proef je 8 verschillende wijnen en knabbel je ondertussen van Portugese en Spaanse tapas.
Voeg een vleugje Portugese zon toe aan je lunch, borrel of diner met keuze uit drie pakketten gevuld met prestigieuze wijnen.
Onder leiding van een professionele sommelier proef je 8 verschillende wijnen en knabbel je ondertussen van Portugese tapas.
Proef verschillende soorten witte- en rode wijn onder het genot van bijbehorende hapjes in De Meern.
Italiaanse verwennerij tijdens dit diner dat bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht die je kiest uit een selectie van de menukaart.
Haal je stokjes uit het vet en nestel je met een sushibox op de bank voor een momentje voor jezelf.
Neem plaats in deze oude azijnmakerij en verlekker je aan vier gangen én een amuse die de chef voor je selecteert.
Voel je de ster van de show en kies een hoofdgerecht vrij van de kaart.
Geef je ogen de kost met het panorama-uitzicht over de IJssel, het groene landschap, de jachthaven en vijf met zorg opgemaakte borden.
Geniet eerst van een amuse, gevolgd door een pokébowl en diverse streetfood-gerechten, zoals rendang, gamba’s, saté en mini-loempia’s.
Wandelen vraagt om lunchen - ga dus onderweg naar verschillende appetijtelijke hapjes om je tanden in te zetten.
Leer koffie zetten op professioneel niveau en krijg een officieel Barista Certificaat na afloop van de workshop.
Zet je tanden in een mixed-grill met shoarma, kebab, spareribs, shaslick, lamskoteletten en kippenvleugels, inclusief friet en salade.
Smul samen van een stevige Zuid-Amerikaanse klassieker, geserveerd met friet en salade.
Deze sweet escape bestaat o.a. uit bananenbrood, fruitspiezen overgoten met chocolade, bombons, sandwiches, cheesecake en brownietaart.
Maak kennis met biologische Solà Fred-wijnen in 3 kleuren of ontdek de rode klassiekers Mas Gran Montsant reserva en/of Crianza.
Proef de verfijnde combinatie van zeewier, rijst en vis met een rijkelijk gevulde box Japanse delicatessen.
Maak een stevige wandeling van 5 of 10 km en neem mee voor onderweg: een warme drank, een goedgevulde lunchbox en een wandelkaart.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
Dans samen met je smaakpapillen de sirtaki en proef het beste wat de Griekse keuken te bieden heeft in een voor-, hoofd- en nagerecht.
Kies eerst of je vlees-, vis- of vegatapas voor je neus wil zien verschijnen en eet daarna in totaal 4 of 5 soorten Griekse hapjes.
De rijsttafel bestaat uit 9 gerechtjes die regelmatig veranderen; je kan o.a. denken aan rendang, boontjes, zoete kip en pikante eitjes.
Wandelen of fietsen met o.a. koffie/thee, gebak, belegde broodjes (met brie, carpaccio en kruidenkaas met komkommer), yoghurt, fruit en sap.