Geen nieuwe meldingen

BankGiro Loterij

BankGiro Loterij: 1e maand gratis meespelen om kans te maken op prijzen tot 1 miljoen euro

930+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Speel de eerste maand gratis mee en maak kans op de hoofdprijs van 1 miljoen.

Over deze deal

  • 1 maand gratis meespelen in de BankGiro Loterij
  • Je speelt dan mee in de eerstvolgende trekking na jouw aanmelding

  • Maak kans op alle prijzen uit de maandelijkse trekking, waaronder de hoofdprijs van 1 miljoen euro
  • De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 10e van de maand gepubliceerd

  • Let op: vanaf de eerstvolgende trekking na de gratis maand speel je automatisch betaald mee voor € 14 per lot per trekking
  • Er zijn in totaal 15 trekkingen per jaar
  • Dit abonnement kan je opzeggen wanneer je wil


18+ Speel bewust

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2020.
Aankoop: je kan in deze actie met maximaal 1 lot per persoon meespelen.
Aanmelden: online inwisselen op https://gr.pn/3cuIj5B.
Meer info: houd er rekening mee dat je door je op de website van BankGiro Loterij aan te melden voor deze actie lid wordt van de BankGiro Loterij. Na de 1e maand gratis speel je automatisch betaald met volgende trekkingen voor € 14 per lot, per trekking. Er zijn in totaal 15 trekkingen per jaar. Opzeggen van je abonnement kan wanneer je wil, bekijk hiervoor de actievoorwaarden op https://www.bankgiroloterij.nl/organisatie/regelgeving-en-toezicht/reglement.htm. Minimumleeftijd voor deelname: 18 jaar. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is een landelijk fenomeen. Maandelijks spelen leden mee om die felbegeerde hoofdprijs van 1 miljoen euro te winnen. Daarnaast is er iedere week een winnaar van € 100.000 en wordt er dagelijks iemand verblijd met € 10.000. En niet alleen deelnemers maken kans op een mooi bedrag, minimaal 40% van de inleg wordt namelijk in culturele goede doelen gestoken. Zo heeft de BankGiro Loterij afgelopen jaar bijvoorbeeld 84,3 miljoen euro kunnen verdelen onder 78 culturele organisaties, waaronder het Concertgebouw, het Nederlands Openluchtmuseum, het Bonnefantenmuseum, het Teylers Museum, het Kröller Müller Museum en het Rijksmuseum. Als dank krijgen deelnemers aan de Loterij regelmatig musicalkaarten of museumtickets aangeboden.