Geen nieuwe meldingen

Barbie Dream House

Barbie Dream House

In een Notendop

Kinderen kunnen met barbie en vrienden spelen in deze villa met 2 verdiepingen met grote tuin, meubels en veranda’s.

Product-details

  • De villa heeft de grootte van Barbie
  • 2 verdiepingen met een grote tuin, meubels, portieken en een grote ruimte om in te richten
  • Gemaakt van dik karton
  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud
  • Bevat stickers, zelfklevende kaarten en montage-instructies
  • Afmetingen van de villa: 73 x 67 x 22 cm

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Opgelet: Niet geschikt voor kinderen beneden 4 jaar.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.