sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Weissenbruchstraat 39, Den Haag

Hartje Den Haag: barista-workshop voor 1 tot 6 personen bij Op de Weis, coffee tea & more

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer alles over koffie en Latte Art en zet zelf de perfecte espresso en cappuccino met Bocca Coffee op de professionele La Marzocco-machine.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Eveline
4 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 20, 2021
Als je je eerste stappen op het pad van Latte art wilt zetten en meer wil weten over het mooie product koffie dan is dit een echte aanrader. Mensen die met passie vertellen en doen.

Over deze deal

 • Uitgebreide barista-workshop
 • Kom alleen of verzamel je vrienden en kom met 2, 3, 4 of 6 personen

De barista-workshop

 • Je krijgt uitleg over verschillende koffiesoorten en bereidingen
 • Daarna ga je zelf aan de slag met de professionele La Marzocco-machine om heerlijke espresso’s en cappuccino’s te maken
 • Je leert hoe je melk moet opschuimen en er is uiteraard aandacht voor Latte Art
 • De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in het Nederlands
 • Tijdens de workshop krijg je onbeperkt Bocca koffie en melk om mee te oefenen
 • De tijden van de workshop zijn:
  • Vrijdag van 19.00 tot 21.30 uur
  • Zaterdag van 9.00 tot 11.30 uur. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent

Eigen groep

Het is ook mogelijk om de workshop op een andere datum voor je eigen groep te organiseren (met een op de groep aangepast programma). Neem hiervoor contact op met Op de Weis, coffee tea & more. Dit kan voor groepen tot maximaal 8 à 10 personen.

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 30 minuten op voorhand reserveren. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 8 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Op de Weis, coffee tea & more

Op de Weis is een sfeervolle koffie- en thee-speciaalzaak in de wijk Benoordenhout in Den Haag. Hier verkopen ze een breed assortiment koffie, thee en aanverwante artikelen voor thuis of om kado te geven. In de winkel zelf kan je ook genieten van heerlijke Bocca koffie, thee, chocola, taartjes, broodjes en nog veel meer lekkers. Daarnaast bezorgen ze lunches en organiseren ze High Tea's en Barista- en Latte Art-workshops.