Kom ‘mezze’ allen bij Muzze eten en krijg een voor-, hoofd- en nagerecht, die aangevuld kunnen worden met een inter’mezzo’.
Deze 4 uur durende culinaire beleving voor maximaal 10 personen is incl. welkomstdrankje en -bite en rondleiding door het monumentale pand.
Smul o.a. van mini-wortelcake, wrap met roomkaas en zalm, focaccia met brie en oatmeal cookies.
Je proeft de passie en ervaring van chef-kok Marcel terug in zijn gerechten, en natuurlijk ook de fijne combinatie van smaken.
Met deze brunch loop je naar hartenlust langs een buffet met meer dan 30 verschillende Mediterraanse gerechten.
Deel een gezellige avond en deel al het eten wat er op tafel komt samen met je gezelschap voor een onvervalste Ethiopische ervaring.
Haal de zoetekauw in je naar boven met een twee uur lange high tea met onbeperkt thee en legio hapjes, naar keuze met glas jus of prosecco.
Het pittoreske Delfshaven is het toneel van smullen als vanouds van een broodmandje met smeersels en de klassieker kipsaté.
Het begrip streetfood krijgt een geheel nieuwe betekenis bij Athiti - stil je Indiase trek onderweg bij dit restaurant langs de A13 West.
Twee of drie gangen culinair lunchen in het centrum van Rotterdam, met een hoofd- en nagerecht of voor-, hoofd- en nagerecht.
Ontdek de historie van “La Grande Dame” aan de kade van de havenstad en haal een burger of broodje incl. friet en frisdrank af.
Maak vrienden met de gaucho aan tafel terwijl je je tanden zet in gegrild vlees, salade en friet aan de locatie op Westblaak.
Smul je buikje vol met een hamburger, friet met saus en een milkshake bij dit nieuwe Rotterdamse “haute friture”-concept.
Stel jouw menu samen met ambachtelijke huisgemaakte snacks, zoals een croquette gevuld met kalfs- of draadjesvlees of een kaassoufflé.
Met akoestische livemuziek op de achtergrond en tussen het ambachtelijke brood in vind je een scala aan koude en warme Turkse tapas.
Laat het je smaken tijdens een voor-, hoofd- en nagerecht vrij te kiezen te kiezen van de uitgebreide kaart.
Geniet van een uitgebreide lunch met een gerecht naar keuze in een modern grand-café aan de Coolsingel.
Proef de authentieke Turkse keuken met drie gangen zoals mezes, mucver, köfte of guvec en sluit af met één van de drie desserts.
Ontdek Turkse smaken tijdens een tweegangenlunch met bijvoorbeeld koude mezes van de chef of Turkse courgettepannenkoekjes.
Vul je avond op smakelijke wijze met een culinaire toer naar Suriname of Azië met een rijsttafel, rotischotel of Nasi goreng-gerecht.
Begin deze lunch met een saotosoep en kies daarna een Surinaams broodje met kip-kerrie, pom of tempeh.
Geniet van huisgemaakte kleine kroketjes of bitterballen en neem een drankje naar keuze mee: spa blauw of rood, cola, sinas of cassis.
Jetzt geht los met een schnitzel, worst of burger naar keuze en een warme apfelstrudel met warme vanillesaus, ijs, slagroom en kaneel toe.
Vlees, vis, pasta en pizza in een voor-, hoofd- en nagerecht - als lunch of diner rechtstreeks vanuit de Mediterraanse keuken van ‘di papa’.
Box met onder andere Sake, Maki en Ebi af te halen in winkelcentrum Zuidplein waar ze ook Chinese desserts en bubble tea verkopen.
Een kleurrijk diner bestaande uit bijvoorbeeld linzensoep, kalfsvlees op een bedje van gesmoorde aubergine en yoghurtsaus en ijs met helva.
Dit is zo’n plek waar je (terug)komt voor de sfeer, het personeel en het eten - oftewel het totaalplaatje.
Dit noemen ze nou een geldig excuus om een de carnivoor in jezelf helemaal te laten gaan.
Laat je verrassen door de chef en zijn witte brigade met seizoensgebonden Franse verrassingen met internationale invloeden.
Deze high tea wordt geserveerd met seizoensgebonden hapjes en thee van Dammann.