Batterijtester

Batterijtester

€ 14,95
€ 8,18
45% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze tester is eenvoudig te gebruiken door de batterij in het daarvoor bestemde compartiment te plaatsen en het scherm af te lezen.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze batterij/cel tester aan, gedistribueerd door LG-Expro

  • Werkt zonder batterij (gebruikt de kracht van de geteste batterij)
  • Wanneer de meter zich in de rode zone bevindt, is de batterijcapaciteit erg laag en moet deze worden vervangen
  • Waarschuwing: als de batterij leeg is, zal het apparaat niet reageren

-Model: BT-168 - Werkt zonder batterijen. - Compatibel met alle soorten batterijen. - Afmetingen: 6,1 x 11 x 2,5 cm - Materiaal: Plastic

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij shop-story van 11-10-2021.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors
26540 Mours Saint Eusèbe
FR..

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.