Geen nieuwe meldingen

Julianastraat 41A, Rhoon

Laat je 'kipfiletjes' (loshangend vel bij de bovenarmen) laseren bij Beauty Instituut Style in Rhoon, nabij Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

De laser richt zich op de onderste huidlaag van de bovenarm, met als doel doorbloeding en cellen te stimuleren om de huid strakker te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marianne
4 beoordelingen1 beoordelingen
september 17, 2019
Erg fijne ontvangst! Daniëlle is een hartelijke vrouw die er een gezellige behandeling van maakt. Heb het idee dat ik er na 1 behandeling al wat van zie. Huid ziet stuk frisser!
replied
View Comment +
V
Venividivici
3 beoordelingen2 beoordelingen
juli 26, 2019
Vriendelijk, goed
replied
View Comment +
P
Patricia
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 5, 2019
Uitstekend
replied
View Comment +

Over deze deal

Lichaamsdelen krijgen eetbare koosnaampjes wanneer we er niet tevreden over zijn: grote billen worden “kadetten”, uitstekende oren worden “chips” en bovenarmen met loshangend vel worden “kipfiletjes”. Vreet je er niet langer over op en laat die laatste laseren bij Beauty Instituut Style.

Kies uit 3 opties

  • € 99 voor 1x ‘kipfiletjes’ laten laseren (waarde € 250)
  • € 199 voor 3x ‘kipfiletjes’ laten laseren (waarde € 499)
  • € 249 voor 5x ‘kipfiletjes’ laten laseren (waarde € 750)

De laserbehandeling - Classic Photo Therapie genoemd - richt zich op de onderste huidlaag van de bovenarm, met als doel de aanmaak van cellen die je huid strakker maken en de doorbloeding te stimuleren. Vocht wordt hierdoor weggevoerd, zodat overtollig vel kan verminderen. Per behandeling wordt voor elke arm ongeveer 30 minuten uitgetrokken.

De missie is een strakker gespannen huid na 1 behandeling, zichtbaar minder hangend vel na 3 behandelingen en een zo optimaal mogelijk resultaat na 5 behandelingen. Ben je na 5 behandelingen nog niet tevreden met het resultaat, dan kan je voor de Groupon-prijs van optie 1 (zie hierboven) extra behandelingen bijboeken. Het is afhankelijk van de hoeveelheid loshangend vel hoe snel je resultaat zal zien. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van maximaal 4 weken.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Kies je voor de optie van 3 behandelingen, dan heb je na de eerste behandeling nog 2 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Bij de optie met 5 behandelingen heb je na de eerste behandeling nog 4 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 501 9041, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De behandeling is niet mogelijk bij zwangerschap, huidtype 5, borstvoeding en medicatie als Prednison en bloedverdunners. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Instituut Style

Beauty Instituut Style is een beautycentrum in Rhoon - tussen Rotterdam-Hoogvliet en Barendrecht - met een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen, waaronder massages, harsen, wenkbrauwen epileren/verven en pedicures/manicures met gellak, acryl of nail art. Ook voor permanente make-up, definitief ontharen met IPL en voor het verwijderen van tatoeages, pigmentvlekken en huidoneffenheden weet je de sfeervolle salon met ervaren medewerkers te vinden.