Geen nieuwe meldingen

Beauty Line Sidal

2 locaties

1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen bij Beauty Line Sidal

Kies optie

In een Notendop

De kristallen zorgen voor een zachte peeling van de gezichtshuid, waardoor pigmentvlekken kunnen verdwijnen en rimpeltjes kunnen vervagen.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 80)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 240)
  • € 119 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 400)

Microdermabrasie is een peeling om dode huidcellen van de gezichtshuid te verwijderen. Dit gebeurt door middel van kleine kristalletjes die de opperhuid zachtjes schuren. Hierdoor kan de doorbloeding gestimuleerd worden en aanmaak van nieuwe cellen plaatsvinden. Een prettige bijkomstigheid van microdermabrasie is dat porïen minder zichtbaar kunnen worden en dat pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes kunnen vervagen.

Beauty Line Sidal


Beauty Line Sidal is gespecialiseerd in definitieve ontharing, diverse schoonheidsbehandelingen, massages en harsen en epilatie. Last van cellulitis? Hier kan je terecht voor een strakke, gladde huid.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 366 1599 voor vestiging Den Haag óf 020 618 7452 voor vestiging Amsterdam, o.v.v. Groupon.
Annuleren: mininaal 48 uur van tevoren.
Meer info: alleen geldig voor vestiging Den Haag en Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Line Sidal