sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Beauty plaza vathorst

Workumstraat 1, Amersfoort

Tandenbleken voor 1 of 2 personen bij Beauty Plaza Vathorst

Kies optie

In een Notendop

  • Tandenbleken "Hollywood-behandeling:" 4 behandelingen in één

  • Behandeling duurt 40 minuten

  • Bleekgellen op non-peroxide basis

  • Gratis parkeren voor de deur

Over deze deal

De mond zou een ideaal decor zijn voor striphelden omdat donker en licht er voortdurend met elkaar in de clinch liggen. Laat het goede overwinnen met een tandenbleek behandeling bij Beauty Plaza Vathorst.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een Hollywood behandeling voor 1 persoon (waarde € 269)
  • € 59,50 voor een Hollywood behandeling voor 2 personen (waarde € 538)

Bij Beauty Plaza Vathorst wordt gewerkt met ‘power-bleaching’ lampen die geen warmte uitstralen en die de de bleekgellen op non-peroxide basis activeren. Daardoor kunnen de tanden tot 12 tinten lichter worden en in de buurt van de oorspronkelijke witte kleur komen. Je krijgt de zogenoemde “Hollywood” behandeling, waarbij je tanden niet 1 maar 4 x worden behandeld. Dat gebeurt in een tijdsbestek van 40 minuten. Hoe het werkt? Je start met een intakegesprek waarbij je vragen beantwoord over de verzorging van je gebit en het te behalen resultaat. Daarna worden de lippen ingesmeerd met een vitamine-E stick die barstjes in de lippen voorkomt. Na het plaatsen van de mondklem wordt de bleekgel op de tanden aangebracht. De lamp en de bleekgel doet zijn werk. Dit gebeurt 4 keer. Vervolgens wordt de bleekgel geheel van je tanden verwijderd. Daarna loop je met een stralende glimlach de deur uit.

Let op: niet-natuurlijke materialen in de mond kleuren niet mee.

Beauty Plaza Vathorst


Bij Beauty Plaza Vathorst kan je terecht voor een tandenbleeksessie, als een egale bruin teint door middel van spray tanning. De beautysalon is centraal gelegen in het kleine centrum van Amersfoort Vathorst en er is genoeg gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op beautyplazavathorst.nl met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: poets je tanden voor de behandeling. 15 minuten van tevoren aanwezig zijn. Voor behandelingen vanaf 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen geldt een toeslag: op maandag t/m vrijdag geldt vanaf 17.00 uur een toeslag van € 4,95 per persoon, in het weekend € 4,95 per persoon en op feestdagen € 4,95 per persoon. Niet natuurlijke materialen in de mond kleuren niet mee tijdens de tanden bleek behandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty plaza vathorst