sluit
TTD Launch

Beaux-Arts Skincare

Edisonstraat 18, Eindhoven

Afslankende endermologie-lichaamsbehandelingen bij Beaux-Arts Skincare in Woensel, Eindhoven-Noord

Kies optie
Promotie eindigt in:3 dagen 13:39:01

In een Notendop

Deze behandeling wordt ingezet voor vermindering van striae en cellulitis, verstevigen van je huid en reduceren van overtollig vet.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Net als een tafeltennisnet moet je huid een bepaalde spanning hebben, is wedstrijden spelen lastig als-ie uitgerekt is en heb je hem nodig om jezelf te beschermen tegen aanvallen. Sla je slag bij Beaux-Arts Skincare.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1x LPG Endermologie-lichaamsbehandeling (waarde € 60)
  • € 44,99 voor 2x LPG Endermologie-lichaamsbehandeling (waarde € 120)
  • € 69,99 voor 3x LPG Endermologie-lichaamsbehandeling (waarde € 180)

De LPG Endermologie-lichaamsbehandeling richt zich op het reactiveren van slapende cellen in je huid. Doel is met een bindweefselmassage (door het LPG-apparaat) de productie van hyaluronzuur en elastine te stimuleren en de bloedsomloop te verbeteren. Dit proces heet endermologie en draagt bij aan het verminderen van striae en cellulitis, verhelderen van je teint, verstevigen van je huid en reduceren van overtollig vet.

Na 3 behandelingen is doorgaans al het eerste resultaat te zien en gemiddeld zijn er zo’n 11 tot 16 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. De behandelingen worden ingezet als kuur, waarbij aangeraden wordt om minimaal 1 en maximaal 3 behandelingen per week te ondergaan. Een behandeling neemt in totaal (met uitleg en omkleden erbij) zo’n 40 minuten in beslag.

Je kiest 2 van de zones hieronder om te laten behandelen:

  • Buik
  • Lovehandles
  • Billen
  • Voorkant benen
  • Rijbroek
  • Achterkant benen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonbeaux-arts.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Beaux-Arts

Schoonheidssalon Beaux-Arts in Woensel, gemeente Eindhoven, heeft zichzelf uitgeroepen tot persoonlijk oplaadpunt, waar je niet alleen je energiepeil weer aanvult maar ook je huid de juiste verzorging geeft. Los van verzorgende gezichtsbehandelingen en (bindweefsel)massages, ben je hier ook voor epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen en voor visagie aan het vertrouwde adres. De gevoelige en allergische huid is bij Beaux-Arts eveneens zeer welkom, deze wordt hier met speciale zorg behandeld.