Geen nieuwe meldingen

Bestel Je Taxi

Keizersgracht 62, Amsterdam

1, 2, 3, 5 of 10 taxiritten van en/of naar Schiphol bij Bestel Je Taxi

Kies optie

In een Notendop

Laat je snel en in stijl vervoeren van en/of naar luchthaven Schiphol zonder gedoe met overvolle treinen en gesleep met koffers.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


  • € 4,99 voor 1 taxirit van en/of naar Schiphol
  • € 8,99 voor 2 taxiritten van en/of naar Schiphol
  • € 12,99 voor 3 taxiritten van en/of naar Schiphol
  • € 19,99 voor 5 taxiritten van en/of naar Schiphol
  • € 39 voor 10 taxiritten van en/of naar Schiphol

Stel, je gaat op vakantie naar een zonnig oord, maar je vindt het teveel gedoe om met je koffers de trein in te stappen. Of een beroep te doen op vrienden of familieleden om je te laten wegbrengen. Bij Bestel Je Taxi kan je snel en veilig een taxi bestellen van en/of naar Schiphol. Op de website van Bestel Je Taxi verschijnt een rekenmodule waarin je gewoonweg je adres invult en vervolgens krijg je het tarief te zien dat je moet betalen. Er wordt overigens geen weekend- of nachttoeslag berekend. Je wordt in de allernieuwste taxi’s in stijl naar Schiphol gebracht. Bestel Je Taxi heeft overigens ook een priority lane op Schiphol. Lang wachten is niet nodig en je kan makkelijk online reserveren. Jouw groupon mag je overdragen aan de taxichauffeur.

Bestel Je Taxi


Bestel Je Taxi is nieuw en uniek in Nederland. Hoe het werkt? Op de site klik je de dag aan wanneer je opgehaald wil worden. Vervolgens kies je een tijdstip en vul je je ophaaladres in. Simpel. Via de live chat kan je overigens ook een speciaal taxitarief aanvragen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: bereken hier de afstand en de ritprijs: besteljetaxi.nl/tarieven. Met je groupon betaal je € 1,36 per km.
Reserveren: minimaal 12 uur van tevoren verplicht online op www.besteljetaxi.nl, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig voor heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Maximaal 4 personen en ieder 1 stuk bagage per rit. De originele prijzen zijn wettelijk bepaald door de Rijksoverheid: gr.pn/TaxiKosten. Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bestel Je Taxi