Geen nieuwe meldingen

Lindestraat 95, Leiden

Acupunctuur-behandelingen van 60 minuten met intakegesprek bij Bio Qi in Leiden

Kies optie

In een Notendop

Laat energie stromen en breng je lichaam in balans met behulp van deze traditionele Oosterse geneeswijze.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
Bram
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 17, 2019
Goede persoonlijke service. Wouter doet dit al tien jaar en heeft absoluut verstand van zaken.
J
JeanetteTOP REVIEWER
12 beoordelingen8 beoordelingen
juli 28, 2019
prima behandeling
B
brunoTOP REVIEWER
12 beoordelingen8 beoordelingen
juni 13, 2019
Goede service
K
Kim
10 beoordelingen4 beoordelingen
mei 31, 2019
Fijne ontvangst , relaxed. Aan te raden.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-behandeling van 60 min. (waarde € 70)
  • € 54,99 voor 3 acupunctuur-behandelingen van 60 min. (waarde € 180)
  • € 89,99 voor 5 acupunctuur-behandelingen van 60 min. (waarde € 290)

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0654 327 479, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De eerste behandeling wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Behandelingen vinden plaats in de praktijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bio Qi

Bio Qi is een praktijk die zich volledig richt op acupunctuur. De zorgvuldige specialisten gebruiken de traditionele geneeswijze om vele klachten te verminderen zoals hoofd-, nek- en schouderpijn, RSI, vermoeidheid, burnouts, stress en slaapproblemen - en dit alles voor een prikje. Het is zelfs mogelijk om één van de acupunctuur-experts thuis, op kantoor of zelfs in de sportschool langs te laten komen. Maar op loopafstand van NS-station Leiden Lammenschans en parkeerplaatsen waar altijd wel een plekje vrij is, kan je net zo makkelijk even langsgaan.