Acupunctuur-behandelingen van 60 minuten met intakegesprek bij Bio Qi in Leiden

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 71% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-behandeling van 60 min. (waarde € 70)
  • € 54,99 voor 3 acupunctuur-behandelingen van 60 min. (waarde € 180)
  • € 89,99 voor 5 acupunctuur-behandelingen van 60 min. (waarde € 290)

Bij acupunctuur worden minuscule naaldjes in het huidoppervlak aangebracht op drukpunten van je lichaam. Het doel hiervan is je energiestroom, of “Qi”, te bevorderen. De eerste behandeling begint met een intake waarbij tot in de puntjes wordt gekeken naar de oorzaak van jouw klacht(en) en de daarbij behorende symptomen. Op basis daarvan wordt een diagnose gesteld en een op maat gemaakt plan uitgestippeld.

De werking van deze alternatieve behandelmethode is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0654 327 479, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De eerste behandeling wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Behandelingen vinden plaats in de praktijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bio Qi


Bio Qi is een praktijk die zich volledig richt op acupunctuur. De zorgvuldige specialisten gebruiken de traditionele geneeswijze om vele klachten te verminderen zoals hoofd-, nek- en schouderpijn, RSI, vermoeidheid, burnouts, stress en slaapproblemen - en dit alles voor een prikje. Het is zelfs mogelijk om één van de acupunctuur-experts thuis, op kantoor of zelfs in de sportschool langs te laten komen. Maar op loopafstand van NS-station Leiden Lammenschans en parkeerplaatsen waar altijd wel een plekje vrij is, kan je net zo makkelijk even langsgaan.

Bio Qi

Natuurgeneeskunde, Acupunctuur
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.