Beautycenter Angela

Kleiweg 113, Rotterdam

1 of 3 Bio Skin Jetting-behandelingen tegen rimpeltjes bij Beautycenter Angela in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Bio Skin Jetting is een alternatief voor fillers, waarbij rimpels behandeld worden door je huid te stimuleren collageen aan te maken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 3 Bio Skin Jetting-behandelingen van 15 minuten
  • Laat rimpeltjes in je gezicht behandelen in Rotterdam-Noord
  • Deze behandeling dient als natuurlijk alternatief voor fillers
  • Er wordt dan ook niks geïnjecteerd, maar het natuurlijke herstelproces van de huid wordt gestimuleerd

  • Tijdens de behandeling wordt een klein naaldje bij de rimpel ingebracht
  • Daarna wordt het weefsel onder de huid lichtjes losgewoeld
  • De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken
  • Waardoor deze op een natuurlijke manier strakker en ‘jonger’ kan ogen
  • Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar
  • Hoe dieper de rimpeltjes, hoe meer behandelingen er nodig zijn voor optimaal resultaat

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Alle behandelingen dienen binnen de geldigheidstermijn van je groupon te worden afgenomen. Reserveren verplicht 24 uur van tevoren telefonisch op +31104221741 óf via e-mail op info@beautycenterangela.nl o.v.v. Groupon. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beautycenter Angela

Beautycenter Angela aan de Kleiweg in Rotterdam is gespecialiseerd in huidbehandelingen voor zowel dames als heren. De salon is vernoemd naar eigenaresse Angela, die een opleiding heeft gevolgd tot Medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Zij is bevoegd om samen te werken met huisartsen en dermatologen. Dit betekent dat je er terecht kan om acné-littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidproblemen op professionele wijze te laten aanpakken. En niet alleen dat, want definitief ontharen en permanente make-up laten zetten kan hier net zo goed. Eveneens kan je hier prima ontspannen met een lichaamsmassage in de speciale Ayurvedische behandelruimte. Tijd, aandacht, rust en ontspanning; dat is wat de specialisten van Beautycenter Angela hun klanten willen bieden. En dat lukt al meer dan 30 jaar heel beautiful_ in het noorden van Rotterdam.