Geen nieuwe meldingen

Luxe ontbijt aan het Sluisplein bij Bistro NR.11 in het historische centrum van Leidschendam (vanaf 2 pers.)

Resterende tijd beperkt!
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Start de dag met een ontbijt in een monumentaal pand, onder meer met roerei, ham/kaas, zalm, fruitsalade, jam en verse jus d’orange.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

De Engelse woorden break en fast betekenen letterlijk pauze en snel, al geniet je stukken meer van je ontbijt als je daar de tijd voor neemt. Breakslow bij Bistro NR.11.

Kies uit 4 opties

  • € 12,50 voor een luxe ontbijt voor 2 personen
  • € 18,50 voor een luxe ontbijt voor 3 personen
  • € 24,50 voor een luxe ontbijt voor 4 personen
  • € 36,50 voor een luxe ontbijt voor 6 personen

Schuif tussen 09.00 en 10.30 uur sfeervol aan voor een ontbijt met roerei, ham, kaas, zalm, verschillende soorten confiture, fruitsalade en verse jus d’orange. Een goed begin is het halve werk, dus na deze goede start kan je bijvoorbeeld het historische centrum van Leidschendam verder ontdekken of je weg vervolgen.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 09.00 tot 10.30 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistro NR.11

In het historische centrum van Leidschendam is het goed toeven, in het bijzonder aan het Sluisplein bij Bistro NR.11. Gevestigd in een monumentaal pand, in een interieur dat ze zelf omschrijven als "warm modern met een vleugje klassiek" - mede door de houten betimmeringen, stalen details en tegeltjes die je vaker vind in Zuid-Europa - staat sfeervol ontbijten, lunchen, borrelen en dineren bij NR.11, op nummer 1. Op de kaart vind je gerechten gebaseerd op de Franse keuken met een eigenwijze twist: van knapperig brood, geurende koffie, vlees of vis en groenteschotels tot borrelhappen en gebak, dagelijks vers en met zorg bereid. Tijdens warmere dagen zit je goed op het terras aan het water, tijdens de koudere dagen warm je jezelf op bij de haard. Bistro NR.11 is 7 dagen per week geopend.

Bistro NR.11

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.