Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Peelterbaan 1a, Weert

Antislipcursus voor 1of 2 personen met naar keuze een Kennis Kwis en ongeval-simulator bij Black Wheels

Kies optie
Meer dan 60 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer omgaan met rijden op natte en gladde wegen, naar keuze totaal-arrangement met certificaat waarmee korting op verzekering mogelijk is.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 47,50 voor een antislipcursus voor 1 persoon (waarde € 79)
  • € 95 voor een antislipcursus voor 2 personen (waarde € 158)
  • € 62,50 voor een totaal-arrangement voor 1 persoon (waarde € 109)
  • € 124,50 voor een totaal-arrangement voor 2 personen (waarde € 218)

Antislipcursus
De antislipcursus duurt 2 uur. Je leert allerlei facetten van het (anti)slippen onder de knie krijgen. Naderhand kan je met een gerust hart de natte en gladde wegen in Nederland trotseren.

Totaal-arrangement
Eerst test je je kennis door onder begeleiding van een van de rij-instructeurs het theorie examen te maken nadat je de vragen goed hebt doorgenomen. Na het examen krijg je een 2 uur durende antislipcursus en maak je kennis met de ongeval-simulator. Aan het eind van de training ontvang je een certificaat die bij verschillende verzekeringsmaatschappijen een korting kan opleveren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag. Meer informatie over de beschikbaarheid: via www.blackwheels.nl/verzilveren/0/.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via www.blackwheels.nl/verzilveren/0/.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimaal 4 deelnemers, anders gaat de antislipcursus of totaalarrangement niet door. Via de link kan je een andere voorkeur aangeven. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Black Wheels

Black Wheels beschikt over een mooi terrein in de bosrijke omgeving bij Weert. Er is een goede horecagelegenheid waar ook grote groepen (tot 150 personen) een feestje kunnen vieren en er zijn vergaderruimtes. Naast antislipcursussen verzorgt Black Wheels ook Bugxter rijden, 4×4 terreinrijden, Segway rijden, outdoor Karten en maar liefst 50 andere teambuilding- en outdoor activiteiten.