Body and Curves

Lylantsebaan 3, Capelle ad IJssel

Infrarood bodywrap detoxbehandeling bij Body and Curves in Capelle aan de Ijssel

Kies optie

In een Notendop

‘Je moest eens zweten’ maar je lichaam kan altijd wel een gezonde kick gebruiken, zweet de afvalstoffen eruit met een lichaamsdetox.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
amber
31 beoordelingen18 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 19, 2022
Top vrouw top service
A
amber
31 beoordelingen18 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 26, 2022
Super!! Aardige vrouw en super service!!!
K
Kaoutar
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 7, 2022
Top!

Over deze deal

  • Infrarood bodywrap detoxbehandeling: je wordt gewikkeld in een infrarood deken die op verschillende standen kan worden afgesteld voor ontspanning, detoxing en het uitzweten van afvalstoffen
  • Kan ondersteuning bieden bij personen die willen afvallen en kan de souplesse van de spieren en gewrichten verbeteren
  • Keuze uit 1, 3 of 5 behandelingen
  • Één behandeling duurt ca. 45 minuten

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. De groupon is geldig 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur (m.u.v. feestdagen). Na inwisseling moeten de overige behandelingen binnen 3 maanden na de eerste behandeling worden afgenomen. Je kan maximaal 1 groupon per persoon gebruiken. Reservering vereist, via WhatsApp op 06 21 311 174, o.v.v. Groupon. Neem je afgedrukte groupon mee en toon deze bij aankomst. Annuleren moet minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Over Body and Curves

Bij beautysalon Body and Curves in Capelle aan den IJssel is het girl power wat de klok slaat. De beauty-expert vindt het belangrijk dat elke vrouw zich zeker voelt over haar lichaam en biedt dan ook verschillende behandeling om de schoonheid van elk lichaamsdeel in het zonnetje te zetten. En dan hebben we het niet alleen over huidverzorgende gezichtsbehandelingen en afslankende massages, maar ook bijvoorbeeld over vaginale verzorging en ingegroeide haartjes behandelen in de oksels. Elk vrouwelijk lichaamsdeel krijgt bij Body and Curves de aandacht die zij verdient en in de namen van de behandelingen is ook zeker aandacht gestopt. Zo kan je hier o.a. terecht voor een Booty Facial, Muffin Top Treatment, Bye Bye Cellulite en Pretty Kitty Vajacial. Je kan je auto hier gratis parkeren, terwijl je jezelf in de beauty-stoel parkeert voor een behandeling.