Geen nieuwe meldingen

Body Result Sint Oedenrode

Bosseweg 7C, Best

1 of meerdere cavitatie behandelingen bij Body Result Sint Oedenrode

20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Krijg de gewenste body shape door ultrasone geluidsgolven die het overtollige lichaamsvet elimineren

Over deze deal

Jaloers kijken naar de dunne dijbenen van een tuinsculptuur, de zijkanten van je buik naar achteren trekken voor de spiegel, voor de zoveelste keer beginnen aan een citroensapkuur…ok, wait a minute. Bij Body Result kan je nu pijnloos plaatselijk vet laten verwijderen door middel van ultrasone geluidsgolven. Cavitatie? Cavitatie. Kies voor 1 - 9 behandelingen zodat je niet meer jaloers hoef te zijn op de ranke stelten van een marmeren beeld.

Kies uit de volgende opties


  • € 34,99 voor 1 cavitatie behandeling + 10 min vacusteppen zonder vacuüm (waarde € 124,50)
  • € 99,99 voor 3 cavitatie behandelingen + 10 min vacusteppen zonder vacuüm (waarde € 373,50)
  • € 179,99 voor 6 cavitatie behandelingen + 10 min vacusteppen zonder vacuüm (waarde € 747)
  • € 249,99 voor 9 cavitatie behandelingen + 10 min vacusteppen zonder vacuüm (waarde € 1120,50)

Ook al beweeg je voldoende, let je op je eten tóch kan het zijn dat je op bepaalde plekken dat hardnekkige vet niet kwijt raakt. En dan? Dan kan je je erbij neerleggen dat het nu eenmaal zo is of je kan een cavitatie behandeling ondergaan. Een groot voordeel van deze behandeling is dat het geen medische ingreep is. Geen naalden, geen pijn. Hoe werkt zo’n cavitatie behandeling? Nou, door middel van laagfrequente ultrasone geluidsgolven worden vetcellen als het ware losgemaakt. Wanneer de cellen eenmaal losgemaakt zijn, worden ze op de natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Je kan met cavitatie verschillende zones laten behandelen en het aantal benodigde behandelingen hangt af van het gebied en de hoeveelheid vetcellen.

Body Result


Als je problemen hebt met gewichtbeheersing of juist van overtollig gewicht af wil, dan kan een bezoek aan Body Result dé oplossing zijn. Hier kan je afslankbegeleiding krijgen, hulp bij een bepaald dieet, maar ook ongewenste haren laten verwijderen door middel van definitief ontharen. Ook kan je hier een zonnebankje met huidverbetering pakken.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 049 937 9787, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geschikt bij een voorgeschiedenis van kanker, pinnen of een pace-maker. Voor mensen na zwangerschap of chirurgische ingreep moet er minimaal 2 maanden (of na overleg met behandelend arts) tussen zitten voor een behandeling mogelijk is. Een zone per behandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Body Result Sint Oedenrode